Sa momkom sam pola godine u vezi u poslednje vreme i nemamo tako često se*s. Dok nisam kupila vibrator zadovoljavala sam se bananom, sad otkako imam vibrator baterije često menjam. Da ne bi imala velike troškove smuvala sam komšiju, sa njim sam imala se*s nešto ranije. Nije lep, ali ima alatku. Svako treće veče je*em se sa njim. Lepo mi ovako… Morala sam da se snađem.

Pocinjem da mislim da ne postoji devojka koja nema neki skriveni “problem” koji će nam ometati vezu…sve živo sam probao, mlađe, starije, lepše, ružnije, mršave, punije, umetnice, sportistkinje, uspešne i neuspešne…svaka, ali svaka povlači neke probleme iz prošlosti, kojih ne može da se otarasi, a direktno utiču na naš odnos…bilo da su to traume iz detinjstva, problemi u porodici, ili oni famozni bivši koji nikad nisu preboljeni…

Loading...

…uvek se nađe to nešto čega se one hvataju, na šta ja ne mogu direktno da utičem i izluđuje me, a one kao da ni ne pokušavaju da ublaže…ili me prosto premori da se bavim time u ranim fazama veze, ili kasnije u vezi, kada stvari treba da se uozbilje, izaziva probleme…u zadnjih 4-5 god. imao sam i 2 duže i par kraćih veza i sve se završilo jednim velikim razočarenjem.

loading...