Ulazi otac u sobu svoje kceri. Kcer nije u sobi, ali na njenom krevetu je pismo.Padaju mu na pamet najgore stvari.
Drhtavim rukama otvara pismo i cita:
“Dragi tata, zao mi je sto ti moram ovako reci da sam vas napustila i otisla sa svojim novim deckom. Napokon sam nasla istinsku ljubav!
Ah,kada bi ga samo mogao vidjeti! Tako mu je slatka tetovaza, ah zadovolji me do pet puta na dan, iizgleda tako neustrasivo na svome velikom i brzom motoru!
Ali nije samo to….. Napokon sam trudna! Abdul kaze da cemo biti jako sretni u njegovoj kamenoj kucici usred sume i zeli da imamo puno djece.
To je naravno i moj san! Otkrila sam takodje da marihuana nije stetna.
Zato smo odlucili da je sami uzgajamo za nas i nase prijatelje u slucaju da ostanemo bez kokaina i ekstazija. U medjuvremenu se nadam da ce znanost ubrzo otkriti lijek za sidu tako da se Abdul moze izlijeciti.
Zasluzio je!

Dragi tatice, ne zelim da budes zabrinut zbog mene. Imam vec 15 godina i znam vodit racuna o sebi. Na kraju krajeva, Abdul je tako snazan i mudar jer ima 47godina zivotnog iskustva.
Vodi me kroz zivot i daje mi najbolje moguce savjete kad god trebam nesto odluciti, kao na primjer kad sam odlucila preci na islam. Nadam se da cu uskoro doci da te posjetim, tako da ces imati priliku upoznati svoje unuke!!
Tvoja najdraza kcer
P.S. Ma salim se!!! Skuliraj se!!! Kod Marije sam. Samo sam ti htjela pokazati da postoje puno gore stvari u zivotu nego sto su ocjene na kraju polugodista koje ces naci na vitrini.

(Viđeno 3,027 puta, 1 Viđeno danas)