-KAD SE MUŠKARCI I ŽENE SPREMAJU ZA SVADBU- MUŠKARCI:
– Istušira se u 17:30
– U 17:40 se obrije
– U 17:50 je obučen i spreman za polazak ŽENE:
– Budi se u 4 ujutru, kuva litar kafe i na fejsbuku proverava jel joj frizerka budna
– U 4:30 piše status na fejsu „DANAS FEŠTA!!!“… lajka sama sebi.
– U 4:40 stavlja 20 kila voska u ekspres lonac a lonac na šparet. Kad se vosak otopio, oko 5:30 ulazi sa loncem u kupatilo, ulazi u kadu i kompletna se zaliva vrelim voskom, od vrata do

stopala. Vrišti u kupatilu. Oblepljuje se trakama, kida sa sebe sve dlake. Opet vrišti. Mačka skače na nju, lepi se na vosak, trga mačku sa sebe… mačka ostaje bez pola dlaka koje ostaju na njoj. Tušira se. Mačkine dlake struže muževim žiletom.
– U 6:30 izlazi iz kade sa opeklinama 3. stepena, nogom šutira do pola ćelavu mačku.
– U 6:40 lakira nokte na nogama. Ne može pogoditi nokat na malom prstu jer ga nema pa celi mali prst farba u crveno… tako i na drugoj nozi.
– U 7:00 sama sebe kači na štrik na balkonu, da se malo sasuši.
– U 7:30 golub sleće na štrik, se*re po njoj. Na goluba baca mačku i j*be mu sve po spisku. Mačka pada mrtva sa 9. sprata, golub odleće, tuguje za mačkom pola minute. Tušira se ponovo.
– U 8:00 prva ulazi u butik gde želi kupiti haljinu. Do 10:30 objašnjava kakvu bi haljinu. Izabira haljinu u 11:30. Izlazi iz butika, piše status na fejsbuku „Izabrala haljinu za 5 minuta!“

– U 12 joj frizerka šalje poruku „Čekam te“, ona odgovara sa „Eto me odmah!“… i odlazi kupiti cipele na štiklu.
– Od 12:00 do 14:00 isprobava preko 170 modela cipela, i izbor se sužava na dva modela. Do 15:30 odlučuje koji od ta dva modela uzeti. Izabira i odlazi. Nakon pola sata se vraća, predomislila se, uzima onaj drugi model.
– U 16:10 ulazi kod frizerke. Seda u stolicu i slika selfie, objavljuje na fejsari „Laganica“. Frizerka je farba u pogrešnu boju, obuzima je histerični napad i pada na pod. Frizerka je diže onesvešćenu i farba u drugu boju. Budi se iz nesvesti, ponovo pravi selfie, objavljuje sliku na fejsu uz „Ovo je fenomenalno!“, opet pada u nesvest.
– U 17:00 kola hitne pomoći je dovoze na hitnu, budi se, dere se na sve u hitnoj i šta koju pi*ku materinu ona tu radi!!! Pita koliko je sati… govore joj da je 5… opet pada u nesvest.
– Osvestila se kući i odlazi u kupatilo u 17:15, zove frizerku i pita ju „Jesam ja danas bila kod tebe?“
– Šminka se u 17:16, oblači u 17:40… i još se dere na muža: „Konjino, jel ja tebe uvek moram čekati!?“
– U 17:50 muž je vozi na hitnu, cipele na štiklu joj ostale tamo.
– U 18:00 dolaze na svadbu, udara selfie sa mužem… stavlja sliku na fejsu sa opisom „Nas dvoje!“… čeka prvi komentar… eto ga „Jel ti to nemaš gaće!?“… briše sliku. *

(Viđeno 3,023 puta, 1 Viđeno danas)