Već godinama mislim o seksu sa svojom učiteljicom klavira. Divan dan 30 oktombar 2014 sjećam se ko da je juče bilo. A od tada 3 prolaze. Svakog dana u 6 sati dolazila je da mi drži časove klavira, bila je to nezobaraovno iskustvo. Svaki put kad bi došla gledao bih uvijek u njenu oblu g**u. Visoka 160 cm, crne duge kose, ne nekih si*ica, al gu*a je bila i više nego dobra. I tako je dolazila dan za danom. Jednog dana bio sam vidno nacirkan. I uhvatih je oko struka. Rekla je šta radiš ja sam tvoja nastavnica. Ja sam reko pa jesi al nisi puno starija od mene što je to šest godina. Imala je oko 25 godina. Počeo sam da joj ližem sisice ko lud. Ošamarila me i pobjegla. Zvao sam je da se izvinim. Međutim nije mi odgovarala. I tako su prolazili dani. D**ao sam ga sve više i više sjećajući se nje i tog momenta Ništa mi nije išlo. Želim sam da je vidim.

U školi kečevi stalno razmišljam o njoj. Mnoge me cure saleću a ja u svakoj vidim nju. Prelepa crnka. I tako jednog dana odem na žurku. Žurka godine za mene. Tu sam je konačno zaboravio. Plavuša niskog rasta velikih s**a solidne g**e. Stalno je igrala s mnom. Stavljala je moje ruke na njene si*ice. Digo mi se moram priznati. Rekla je idemo negde da budemo sami. Pristao sam. Rekla je sada ću te napaliti. Sviđaš mi se još od prvog razreda srednje škole. Pitao sam je koje si godište. Nasmijala se i rekla pogodi. Rekao sam ko iz topa 96. Nasmijala se i rekla fulao si ja sam 98 godište. Skinula mi je farmerice i ostavila u bokserice da stojim nadignutog kurca. Navila je neku pesmu čini mi se da je bila od đogani neka stvara. Počela je da se uvija i naskače oko mog uzavrelog kurca. Rekla je šta me gledaš pipaj me medeni. Uhvatio sam je oko struka i vrtila se ko čigra Rekla mi je polako ja sam nevina. Nasmijao sam se i reko i ja isto. Nije mogla da vjeruje al joj je lakše bilo.

PROČITAJTE:  ISPOVEST: Molim vas odmah objavite molim vas moliiim VAS....

P**ila ga je ko da je prava profesionalka. Ljubili smo se posle toga satima. Zatim je skinula ga**ce i rekla stavi mi ga u guzu nemoj molim te u picu. Stavio sam ga ljubio sam je otpozadi. Ku**c je sve više i više rastao. Zatim sam prestao. Okrenula se i pušila mi ga dok nisam sv**io. Spavali smo jedno pokraj drugog satima sve do jutra. Kada sam se malo otrijeznio pitala me da li želim da ovo ponovimo. Reko sam joj da hoću. Sjeo sam u kuhinju i tamo me čekala doručak. Poljubila me usta i pitala dali želim da budemo u vezi. Reko sam da želim. Zatim smo se dobro poje*ali. I tako svakog puta kada bismo se sreli. Nisam mogo iščekat. Dogovorili smo se da se nađemo 19 juna na moj rođendan. Našli smo se. Mala mi je kupila zlatni lanac. Poljubio sam je i rekao okle ti novac ti nisi normalna. Sva za tebe volim te ludo moje. Reko sam i ja tebe krofnice mala. Poljubili smo se. Zatim smo odradili par slika. Pošli smo kod nje na stan. Ja sam reko ajmo kod mene. Rekla je može. Uzeli smo litru vina i piva. I pomešali.

PROČITAJTE:  ISPOVEST: Pohvatao ženu svog komšije i odveo na Kosutnjaku...

Napili smo se baš. Zatim smo se ljubili. Vodili smo brz seks pun strasti. Zatim smo sv**ili. Otišli smo onako pijani da se istuširamo u hladnu vodu. Tu smo se još jednom dobro poje**li. Ljubav i ludost koja nezna za granice. Mala koju ću uvijek voleti. I sada sam s njom u vezi. Ta veza je nešto najljepše ikada. Romansa strast i se*s koji nikada nije dolazio u pitanje. Sve sa tako atraktivnom i fatalnom ženom. I uvijek sam nekako znao da je moja na neki čudan način. Posebna a savršena. Mogao bih vam satima pričati o njoj. Ujedno srce moje. Mala garava plava se**a željna i prije svega sve radi za svog momka i njeguje ljubav. Ovakvu curu trebam uvijek imati. Uf uf kako se mi dobro slažemo i je**mo. The end