Imam 19 godina i imam curu. Već smo dugo zajedno i redovito se se*amo. Sve je počelo kada smo preko Skypea bili na video chatu i skidali se. Bili smo potpuno goli a odjednom u njenu sobu uletjela njena mama koja je onda imala 43 godine. Moja cura je brzo ugasila poziv i poslije me nazvala i rekla da njena mama želi da dođem sutra kod njih. Nisam imao pojma zašto bi ona mene zvala kod njih doma .
Ujutro sam se lijepo sredio , potuširao i obrijao. Krenuo sam curi . Kad sam došao kod njih doma već je bilo vrijeme ručka i zajedno smo ručali. Razgovarali smo o raznim temama i naletjeli na temu se*a. Njena mama je pitala jel imam iskustva. Ja sam rekao normalno da imam . Pitala je jel’ se ja i njena kći je*emo. Nakon par sekundi smo u isto vrijeme rekli ponekad. Ostala je u čudu. Više nismo razgovarali nego smo otišli u sobu se odmoriti. Ja sa svojom curom a njena mama u svoju. Nakon kratkog odmora meni se prip*šalo i otišao sam na WC. U trenutku kad sam ga izvadio i krenuo da pišam, ušla je njena mama i odmah ugledala moju kurč**u. Pitala je jel’ bi htio da me poduči malo. Normalno da sam prihvatio. Kleknula je i počela mi drk*ti ku*ac. Počela ga je i pu*iti, to je bilo najbolje pu*enje u mom životu . Nakon pu*enja se legnula na leda na tepih u kupaonici i rekla da joj poližem tu dlakavu pi**u. Odmah sam se bacio na posao, bila je odlična , mesnata , sočna, uff . Dok sam ju svu oblizo dignuli smo se i ona se stala i naprčila i rekla
– ajde je*i me.
Prislonio sam k**ac koji je već bio dignut i gurnuo ga duboko u njenu dlakavu pi*ku. Bilo je odlično . Prvo sam ju je*ao u do*gy pa me ona jašila . Kad sam taman mislio promjeniti pozu za bolji užitak odjednom uđe moja cura. Upitala je što mi to radimo. Njena mama je rekla da nam se pridruži. Kad nam se pridružila počela je i ona pu*iti. Ali ne samo tako dobro kao njena mama. Onda sam ju je*ao u njenu malu taknu pi**icu. Stenjala je kao velika ku*va. Razbijao sam ju. Mama od moje cure je predložila da nas nauči ana*nom se*u. Moja cura je pristala i krenuli smo. Učio sam na njenoj mami . Davala mi je upute i dodala kremu da lakše uđe. Namazao sam svog pitona i njen č*ar i naslonio ga na ulaz. Počeo je ulaziti u ne tako usku ru*u. Bila je dobro razje**na al za svoje godine ko boginja. Je*ao sam ju dugo u guzu bez pauze. Zatim je dosla moja cura na red . Kad sam njoj prislonio kurčinu na čmar jako ga je stisnula . Probao sam par puta uči u nju ali je bila preuska. Nabio sam se svom snagom u nju i moj ku**c je jedvah prošao u njenu gu*u. Bila je tako uska i nevina. I onda sam ju počeo proširavati. Nakon se*a smo se svi zajedno okupali u bazenu kojeg su imali u dvorištu kuće. Kad sam krenuo kući zahvalio sam se na najboljem s*xu i cijelim putem kući sam razmišljao o tim rupama. Kad se sjetim i danas moj piton se počne buditi i jedva čekam da ih je*em još. Ko kaže da nisam , to ću ispričati u sljedećem nastavku. U tom nastavku će biti puno više sočnih detalja i opisa. Da ste samo vidli kako su te pi*ke izgle*ale bile su tako s*xy i bogovski da te pi*ke želim do kraja života je*ati i puniti. Nisam vam rekao da nisam koristio kondome tijekom se*a sa njenom mamom i curom. Bilo je tako super i preporučujem i kažem uz svog iskustva da je jako veći doživljaj bez kondoma i ako imate prilike svakako pro*ajte an*lni sex. Mene je preporodio i cijeli dan sanjam kako je*em u gu*u. Moja cura je bila plavuša visoka si*e dobre ali ne kao svoja mama. Njena mama je imala sisurine . Obožavam ih grickati i lizati. Jako volim da je*em njene ogromne si*e. Nadam se da je uživala u se*u samnom .

PROČITAJTE:  ISPOVEST: Imala sam s*x za sada samo sa starijim muskarcima...