Strina ima nekih 50 godina ali za mene izgleda veoma mlađe. Stric je umro pre desetak godina i ona je ostala sama, željna dobrog seksa i bilo kakvog ku*ca.
Dok sam bio mlađi visio sam pod njenim prozorom kao voajer, gledajući je kako se tušira i dr*ajući ga non-stop.Jednog letnjeg dana sedeo sam kući i gledao TV. Čuo sam kada je došla strina i pričala sa mamom, zatim je došla u moju sobu i pitala me:
– Možeš li doći da mi pomogneš oko nameštaja, počela sam sa krečenjem?
Jedva sam čekao to da mi kaže. Naravno, pristao sam. Došao sam kod nje, rekla mi je da sednem, da prvo popijem kafu pa da počnemo. Dok je kuvala kafu gledao sam je, tako izazovnu, u onoj njenoj uskoj tranerci koja pokazuje oblik njenih guzova i koja se toliko uvukla u njenu p**ku da sam imao utisak da će baš tu i pući.Popili smo kafu, usput mi je ona pričala neke priče koje nisam ni slušao, nisam ni mogao od tog njenog procepa među nogama. Gledao sam kao hipnotisan.
U tom momentu je ustala i rekla mi:
– Hoćemo li, majstore, nešto raditi?
– Hoćemo – rekao sam odlučno, a ku*** je i dalje stajao uspravno.
Rekla mi je da podignem jedan kraj kauča da bi ona mogla da pruži tepih. Kada sam podigao i uspravio se, ispupčenje na pantalonama je došlo do izražaja, nije mogla da ne vidi. Pogledao sam u nju a ona je izbezumljeno gledala, uhvatio sam joj pogled.
Pomislio sam – danas ću je je***i, moja je, kud puklo da puklo.
Pošla je na sprat i rekla mi da krenem za njom. Dok je išla uz stepenište uvijajući se ispred mog nosa jedva sam se suzdržao da je ne uhvatim za d***. Sve je više i više gledala u mene. Rekla mi je da joj je vruće i da mora da se presvuče.
– Pomeri ovaj kauč dok se ja presvučem – rekla je.
Pomislio sam da je primetila da je gledam i da je otisla obući nešto komotnije. Kada se pojavila bila je samo u nekoj letnjoj haljini, ne dužoj od kolena:
– Lakše se diše, mogao bi i ti obući neki šorts, skini te pantalone, baš je vruće – rekla je strina.
Rekao sam da moram otići do kuće, ali ona je bila brža, izvadila je iz ormana neki stari šorts i ustupila mi. Otišao sam se presvući i rešio sam da i gaće skinem, neka vidi koliko pati za njom.
Ostao sam samo u šortsu. Ušao sam a strina je slagala stvari tako nagužena, da joj se suknja toliko podigla da se sve videlo.
Prišao sam polako iza nje i pao na kolena. Lagano sam podigao suknju da ne oseti, možda je i osetila, ne znam, ali sam video da ne nosi gaće. Hteo sam da eksplodiram. Prišao sam licem do njene p**ke i jednim pokretom je liznuo.Lizao sam kao lud zavlačući jezik koliko sam mogao. Ona je samo stenjala i uvijala se kao ku***.
Prišao sam polako i prislonio ku**c na pi*ku, nabijao joj ga do kraja i počeo da udaram kao lud. Vriskala je od uzbuđenja i orgazama koji su se nizali jedni za drugim.
Kuljalo je iz mene kao iz potoka…..
Obukao sam se i krenuo kući, dugo zatim nisam mogao da verujem da sam ispunio svoj san; je*** sam svoju strinu. Sada taj san ispunjavam svake nedelje.

PROČITAJTE:  ISPOVEST: Sestra i ja smo se jeb**i sa 18 godina
(Viđeno 22,182 puta, 1 Viđeno danas)