Te noci me je probudio snazan prasak groma, pogledala sam na sat bila je prosla ponoc, napolju su sevale munje i gromovi, a struje nije bilo . I ako sam vec imal 18 godina, strasno sam se bojala grmljavine. Ustala sam i otrcala u sobu kod svog starijeg brata.Na sebi sam imala samo gacice i majicu. Usla sam u njegovu sobu i pitala ga:
– Bato jel mogu kod tebe plasim se grmljavine ?
– Poceo je da se smeje i rekao hajde upadaj…
Uletela sam u krevet kod njega i pokrila se jorganom, okrenula sam mu ledja i pribila se uz njega. Brat se smejao , jednom rukom me je obrglio oko struka, a drugom me zagrlio, poceo je da me ljubi u obraz i saptao mi je na uho.
– Ne boj se nista, ja te cuvam …
Sve me je jace stezao i pribijao uza sebe, ne znam sta mi je bilo ali sam pocela da vla*im od njegovih dodira. A on me je sve vise i vise pribijao uz svoj k***c, koji sam mogla osetiti na svojoj gu*zi jer mu je sada vec bio poprilicno ukrucen.
– Ne boj se nista ja sam tu… i dalje mi je saptao na uvo
Okrenula sam se kako bih mu nesto rekla i u tom trenutku usne su nam se spojile, poceli smo strasno da se ljubimo, jezici su nam se preplitali. Ovo je bilo previse za mene, bila sam totalno izgubila kontrolu , zavukla sam ruku u njegove bokserice i scepala njegov ogromni, ukr*ceni ku**c, koji je bio sav ulepljen od sokova, pocela sam da mu ga dr*am. Ni brat nije gubio vremena, vec je odmah ruku zavuko u moje gacice i krenuo da me je*e svojim dugackim prstima.
Brat se okrenuo na ledja , a mene je gurnuo medju svoje noge, znala sam sta ocekuje , lagano sam spustila svoje usne na njegov usijani gl*vic i pocela da ga lizem vrhom jezika.
– Aaaahhhh brat je zastenjao kada sam krenula da mu oblizujem gl*vic.
Stavio mi je ruku na potiljak i gurnuo mi glavu ka dole, njegov ku**c mi je ulete do pola u usta , poceo je lagano da mice kukove i da me je*e u usta…
– aaaah aaah too s**aj ku*ice …oduvek sam znao da si k**va aaahh tooo
Njegovi pokreti su bili sve snazniji i sve jace mi je nabijao u usta, sada mi je letao skroz do mu*a osecala sam kako me njegova vla*na muda lupaju po bradi. U jednom momentu brat me podize na sebe, opkoracila sam ga i na mestila njegovu vlaznu k***inu na ulaz u moju pi*kicu, on me uhvati za gu*u i poce polako da me nabija na svoj ku**c.
– Aaaaaahhhhh cicala sam dok sam lagano propadala na njegovoj otvrdli ku**c.
Mmmmmhhmm zarezao je moj batica, dohvatio za gu*u i poceo propisno da me je*e. Ahhh ahhh stenjala sam dok mi je uletala njegova ogromna kur***a, toliko sam bila vla*na da to nije bilo normalno. U jednom momentu on se toliko bio napalio da je krenuo da me samara po guzovima i da urla: znao sam … znao sam da si ku**a ..znao sam … ahh ahh to nabijaj se ku**etino… ponavljao je i lupao mi sakam g**ove.
Bas sam se bila propisno na*alila i nabijala sam se kao sumanuta na bratovljev ku**c , skakala sam po njemu i svrs**ala …
Kada je svr*io oboje smo klonuli i cutke lezali, tako smo utonuli u san.
Kada sam se ujutru probudila , brat je lezao pored mene. Gurnula sam ruku i osetila da mu je ku***na dignuta, on se prmeskoljio u krevetu i privukoa me sebi , spustio je svoje usne na moj obraz i poljubio me socno.
Zavukla sam se ispod jorgana i utisnula mu poljubac na gl*vic… ali o tome nekom drugom prilikom.

PROČITAJTE:  ISPOVEST: Nakon 3 godine veze saznao sam da me devojka vara...
(Viđeno 16,082 puta, 1 Viđeno danas)