Cijelu godinu sam imao plan da idem sa 2 druga na more jer mi je djevojka nasla posao i nije znala kad ima godisnji odmor. 7 dana prije polaska na more djevojka mi je rekla da ima iznenadjenje i da je uspjela dobiti godisnji kad i ja. Bio sam u glupoj situacij jer sam sve dogovorio sa drugovima,a ne mogu da ih zeznem i odem sa njom. Na kraju sam uspio dogovoriti da idemo svi skupa na more stim da ce mo nas dvoje imati poseban smjestaj. Dosao je dan kad trebamo krenuti na more i poznavajuci svoju djevojku znao sam da ce obuci helanke za put jer joj je lakse putovati. djevojka mi je sitne gradje, visoka oko 155 i ima oko 45-50 kila. Uskog struka i izbacene gu*e.
Najvise kod nje volim sto je perv*rzna i sto voli da se perv*rzno oblaci. U putu pored helanki navukla je tange do kukova kako bi se sto vise urezalo u du*e. Ovi moji kad su je vidjeli nisu skidali pogleda sa nje. Utovarili smo stvari u auto i napokon krenuli na more. Naravno non stop smo se zezeli u autu i pricali o s**u. kolega je non stop kupao da negdje stanem da jer mora u WC. Posto smo bili na auto putu po najvecoj nesreci nigdje nema niti jedne pumpe da mozemo stati. ja sam vozio pa nisam o dosta stvari razmisljao nego samo pratio put ispred sebe. Nakon 1h puta moja draga je pocela da kuka kako je ona zedna i isto tako da stanemo na prvu pumpu. Posto stvarno nigdje pumpe nije bilo ja sam normalno vozio trazeci bar neko stajaliste da im udovoljim. i iz zejebancije sam rekao jedino vam mogu pomoci da se ti ispisas u flasu, a ti ako si toliko zedna imas onda sta piti… ta zeza mi je pala na pamet iz filma Lepa sela Lepo gore ahhah. svi su cuta i smijali se osim moje drage za koju sam znao da je previse pe**erzna.nakon 5 min. njenog cutanja samo je rekla ” koliko sam ja zedna i to bi popila” na sta smo se mi ismijali i milili da se zeza. Posoto smo smatrali da nema sanse kladili smo se s njom ako se napije da ima sta god zeli od nas i da nije bitno sta zeli.
Kolega onako zbunjen je uzeo flasu i poceo da pi*a u nju. kada se istovario pruzio joj je flasu i rekao izvoli da vidimo hoces li. Nije ni trenutka zastala nego je uzela flasu i pocela piti mokracu. Meni je to bilo fuj gledati kako pije tudju mokracu i vec sam razmisljao kako moze i kako da je ja ljubim poslje toga. kada je popila naravno ne puno pitali smo sta zeli od nas. Samo je rekla recicu Vam kad dodjemo na more.
Nakon par sati putovanja smjestili smo se u kucu koju smo vec prije rezervisali. Posto smo dosli u noc rasporemili smo se i sjedili malo na balkonu da popijemo pivo. Kolega koji je utjesio zedj moje drage je pitao Rekla si kad dodjemo da ces nam reci sta zelis od nas. Ona se samo nasmijala i rekla zelim da iznajmite gliser i da se jedan dan na moru provedemo na sredini mora.Od toga je proslo par dana na moru kada smo se nas trojica dogovorili da sutradan iznajmimo gliser.
Navece smo joj rekli da joj sutra ispunjavamo zelju i da se idemo vozati gliserom, bila je presrecna.Svanulo je jutro i otisli smo na mol gjje se preuzima gliser i ukrcali se. Malo smo se vozali po moru i ugasili ga negdje na sredini mora gdje nema nigje nikoga. KAda smo se poceli kupati moja ideja je bila da se kupamo goli jer nema nigdje nikoga.Svi su prihvatili to i poskidali se goli. nako jednog sata kupanja ona je izasla i legla da se sunca na gliseru, a od nas niko iz vode nije izlazio jer se svima digao do nebesa gledajucii je golu. Jos malo smo se i mi kupali i izasli van, sjedili smo tacno preko puta njene pi**e, a kolege su samo gledale.Znao sam da bi je svi je*ali pa sma prvi poceo da je zezam sto ne dodje kod nas da uzivamo.Nasmijala se i sjela izmedju mojih drugova. Ja sam bio preko puta nje i ona u nekom trenutku rasiri noge kako bi svi detaljno vidjeli razvaljenu Pi**U. Kako je prva pocela sa igrom kolege su odma navalile na nju, a ja sam ga lagano drkao gledajuci u njih. Nakon malo fatanja po njoj kolega je ustao i stavio joj ku**c ispred face.Ona je odma uzela da ga ljubi i li*e i lagano nad**ava da bude sto crvsci. mene je ta cijela situacija lozila i ku**c mi je sav poplavio koliko se digao. Drugi kolega je namjestio da sjedne na njegov k**ac da je je*e,a aco je namjestio ku**c da ga pusi. Nakon par minuta takvog je*anja ja sam rekao da kolega legne i da se ona nabije na njega, drugi da je je*e u šu**k, a meni da p**i. Bukvalno je bila u sendvicu i u istom trenutku primala ga u sve ru*e. Vristala je od tolikog nabijanja jer je niko nije milovao sekunde nego su svi zakucavali do ja*a u nju. To je trajalo sat vremena, mozda i jace i svi su se smjenivali na njenim rupama. Od mora je proslo vec 2 mjeseca, sad sam dobio ponudu da idem u cesku raditi, naravno vodim i nju sa sobom posto za nju tamo imam posla..ja bi trebao da radim u kaficu,a prosti**ucija je kod njih legalizovana imace dosta posla,a nadam se i para.

PROČITAJTE:  ISPOVEST: Imam ogroman nos, i mislila sam da se nikom neću svideti...
(Viđeno 16,841 puta, 1 Viđeno danas)