Vratio sam se s posla ranije. I ulazim ja u stan a po stanu razbacane stvari, i čujem zvukove iz sobe. Prvo sam pomislio da je drug doveo neku. Posle pola sata shvatim ja da su to ipak zvukovi iz moje sobe i vratim se u stan udjem u sobu a u krevetu moja devojka s nekim tipom. Izvinim se što sam ih prekinuo i izadjem iz sobe i odem. Plakao sam celu noć.

Zelim se zahvaliti sada vec bivsoj djevojci svog decka Ivani. Da nije bilo tvog ljubomorisanja,pravljenja scena,drame i ne podnosenja svega sto ima veze sa mnom nikad ne bi shvatio da je mene oduvijek volio,jer sam ja oduvijek bila tu za njeg.Zaljubljena sam bila u njeg dugo i ako smo samo prijatelji bili,nazalost on moje signale nije razumio,a ja sam preponosna da prvi korak uradim otvoreno. Ispostavila si se na kraju puno korisnija nego sto sam mislila i ako mi je mrak na oci pao kad sam vidjela da je u vezi. Hvala ti draga mnogo i glavu gore,bit ce momaka ! : )

PROČITAJTE:  ISPOVEST: Rekao je da zeli se*s, a ja na to nisam spremna, pokusala sam hemijsku da gurnem u mene ali me bolelo...
(Viđeno 13,676 puta, 1 Viđeno danas)