Jednog dana zove me kolega da ga pokupim i da krenemo zajedno na neki sastanak u firmi.Ok usput mi je mislim se,spremam se krecem po njega i bas pre nego sto sam stigao stize poruka od njega “e jel nije problem samo jednu drugaricu da bacimo usput nam je” . Ja vec ispred kuce sviram da izadje,izlazi sa njom. Zena pe*verzija cista,oko 40 god,srednjeg rasta,lepog lica,opasno dobre gu*e,u kratkoj haljinici koja naglasava njene prelepe noge,sa dubokim dekolteom koji vise otkriva socne grudi nego sto ih skriva. Sedose oni u auto,nju smo ostavili u njenom mestu,nastavljamo nas dvojica na sastanak.Posle sastanka u firmi sam ga pitao ko je zena koju smo vozili,posto nismo ni rec razmenili,samo se upoznali kratko. Kaze on ma to je gazdarica moje starije sestre a inace smo i kucni prijatelji. Odlicno pomislih mogu da se bacim na posao,necu kolegi skinuti ribu. Sutradan zahtev za prijateljstvo,ONA. Ljiljana. Samo sto sam prihvatio zahtev stize poruka. I tu pocinje dopisivanje i malo bolje upoznavanje. Bivsi muz je tukao,razvela se uzela mu malo ozbiljnije pare,otvorila firmicu neku i od toga zivi sa 2 cerke. Krene neko malo intimnije dopisivanje i dogovorimo se da se nadjemo u gradu i idemo na pi*e. Krenuli smo u jedan kafic u parku. Otisli smo na sprat kafica,malo je intimnije gore,mozemo biti malo sami cisto da nema guzve neke oko nas,posto nismo hteli da nas neko vidi. Sedamo i uz dosta srece sto koji je bio pored nas uskoro odlazi i mi ostajemo sami na spratu,pocinje malo bezobrazne price al sve nesto okolo. Ja skupim hrabrosti i poljubim je zestoko , prekinula me i kaze ” bas volim sto si direktan”. Ja se tu okurazim malo vise i dok sam trepnuo ruka mi je vec bila ispod njene kratke haljinice na finim cipkastim gacicama koje su vec bile mokre. Kako cujemo da konobar ide uz stepenice da tako se unormalimo i sve tako u krug,dok on nije malo i zaboravio na nas. Ona mi nad**ava ku**c preko pantalona,mislio sam da ce eksplodirati,ja njoj dr**m pic**cu iz koje vec tece reka.
Na*aljeni do maksimuma pitala me je “mogu li da ga vidim”
Naravno rekoh otkopcavam pantalone i ona ga lagano izvlaci iz gaca.
“Mogu li da ga probam” rece ona sva ushicena posto mi je ki*a vec ukrucena do te mere da bi mogao da sluzi kao hilti
Rekoh samo izvoli posluzi se
Pocela je da pu*i,nsisala je gla*ic,gutala moja mu*a,htela je celog da ga stavi u usta pa se zagrcnula par puta tako da ga je obalavila celog.
Posle dobrih 15-ak minuta pu*enja bio je gotov da eksplodira
Uhvatih je za kosu i kazem joj da cu svrsiti
“Hocu sve da progutam ” rece ona
Progutala je i posisala zadnju kap spe**e iz moje ku**ine. Kad je vec bilo gotovo sredili smo se malo. Rekoh e sad idemo na nesto konkretnije,ovo je bio tek pocetak.
Zvao sam konobara koji nas je zaboravio i hvala mu zbog toga,platio racun i uputili smo se prema mom stanu,
E tu je vec pocela ludnica.
Ako zelite da cujete ostatak price, i kako to nevaljala matorka voli ludacki da se j**e,ostavite komentar i prica krece da se ku*ka odmah!

PROČITAJTE:  ISPOVEST: Bilo je ljeto, i tako jedan dan vraćam se kući iz grada, i vidim u ulicu prije moje se useljava netko, ali nisam gledao tko već samo otišao kući. Isti taj dan točnije tu večer vidim kroz prozor da na terasi sjede majka i kćer u grudnjacima...
(Viđeno 15,571 puta, 1 Viđeno danas)