Zovem se Aleksandar, iz Beograda sam i imam 45 godina, Razveden sam odavno, zaposlen i zivim sam. Pre 2 godine, sestra me je zamolila (inace zivi u unutrasnjosti) da njena cerka zivi kod mene zbog studija . Znam da nemaju mogucnosti da joj placaju stan i pristao sam.
Kada je dosla i dovela cerku iznenadio sam se kako je izrasla u bas lepu devojku. Iskreno , tada mi se pojavila zelja da je imam. Medjutim nisam imao hrabrosti kako da to uradim. Gotovo svako vece gledao sam po*nice u svojo sobi i dr*ao. Nikada nisam obracao paznju na nju jer je obicno u to vreme spavala. Mastao sam o njoj sve cesce.
I 2 meseca nakon sto se doselila desilo se…
nisam ni primetio kada je usla u moju sobu i prisla . Ja u fotelji , sa kur**em od 17 cm u ruci, a na compu po*nic. Samo sam skoci a ona je prisla, poljubila me i uhvatila za ku*a.
Onako na*aljen ne moram da napominjem da mi se sve ZAMRACIOLO…
Od tada, pa evo pune 2 godine redovno imamo fantastican s*x. Sestra i zet dolaze povremeno ali niko nista i ne sluti.
Mislim da ce ovo trajati, bar ja zelim.
Voleo bih da me neko kontaktira ko je imao slicno iskustvo.
Hvala

PROČITAJTE:  ISPOVEST: kolega sa posla i ja smo dugogodisnji prijatelji,radimo 6 godina zajedno. Sa sadasnjom ženom sam ga ja upoznao. u braku su 4 godine i imaju sina od 1 god. Prije 4 meseca sam ga uhvatio u preljubi sa...
(Viđeno 3,696 puta, 1 Viđeno danas)