Zove se Vanja crvena kosa, dobro dup*, obrijana od glavu do pete, grud* jaka cetvorka, seksi noga 39broj, uvek lakirani nokti…
Stalno kad sam isao kod mog drugara, dolazila je u tu sobu gde sedimo da zacisti, da nam kuva kafu i tako dalje, ali stalno mi se pred nosu i guzil*. Jednog dana kad sam bio tamo on sa njegovom sestru otisao kod njegovog dedu na spavanje, a ja sam ostao da pomognem na njegovoj majci, posto njen muz je u stranstvu raznosi robu za poljoprivredne apoteke. A kad god sam otisao ono slucajno pogalim je po dupe.
Sedeli gledali TV ja i ona i rekla je idem da se tusiram dolazim za 10-15min ti sedi. Ulego u njenoj spavacoj sobi i ima sta da vidim: Tanga, Polutanga, stikle od 7cm do 15cm u svakoj boju, hulahopke, mrezaste carape, visoke carape sa cipku, brusevi, cipkaste gacice, haljincinja, minici, kosulje, providne kosulje, majce, suknjice, bluze, farmerice, sorc nema sta nema. I otisao na tarasu. Kad se sredila imala na nju, belu providnu kosulju nije imala grudnjak crna, tanga, crne visoke cipkaste carape, i farmerice uz nogu, 10cm stikla. Prisla mi iza ledja stavila ruke na mog k*rca i glavu na moih ramena, rekla mi imash dobar uhvataj za dup*, al zelim i da vidim i alatku isto tako. Poceli da se muvamo ihvatio na ruke i odneo u spalnu, skinuo sam sve osven cipkaste carape i stikle. Poceo sam da je radim po vrat negde okolo 1min, onda uvo 2-3min igrao se sa gru*i jedno 5-10min,lizao sam joj pic*u dok nije mi svrsi*a u usta i progutao njene lepe sokove. Sjela je kao kurvic* i pocela da mi pusi kura*, svrsio za 5minuta. Lego sam je na krevet digo sam joj noge lizao njene noge i stavljao kura* u njenu p*cku, onda sam legnuo na krevet a ona sjela na kurci*u i pocela da skace a ja da se igram sa njene gru*i i da ih lizem svrsio sam joj u pick*, a onda rekla a d*pe zar ono nije ljubomorno na pic* i ustenca? Zalizao sam dupenc* i polako sam ulazio sa kurc* u cma* vristala je cela drhtala je snaga joj se tresla svsavali smo u isto vreme suze su joj tekli i je samp vikala Joste, Joste!!! Legali smo zaedno i muvali, a onda rekla mi je da njeni deca ostaju tamo 2nedelje ovog letnog raspusta pa posedi samnom 2nedelje i otiso po stvari zaedno sa njoj i 2nedelji smo se rnjali u krevetu. Posle tog seks* dobio sam omlet u koi sam je hvatao za dup*, pic*u, noge, dok je sedela u moj skut i jeli zaedno. Cak sto vise i nekad smo se isto oblacili ja u njeno kao i ona i tako pointeresni sek* smo imali.
Slede PRICE.

PROČITAJTE:  ISPOVEST: Već 2-3 mjeseca sam jako na*aljen...
(Viđeno 2,243 puta, 3 Viđeno danas)