Kad sam imao 16 godina bio sam u vezi od 1 mj sa jednom preljepom curom ona je imala 13 i vec se prije je*ala a ja sam jos bio nevin. Stalno mie govorila kako ju na*aljuje to sto sam nevin i kako ce me izje*at al nikada nie bilo prilike a i mene je bilo momalo strah. Jedan dan moji su otisli i pozvao sam ju k sebi doma. Usli smo u moju sobu i poceli se strasno ljubiti.Njezno sam joj mazio si*e i njeno mlado tjelo a ona ko mala ku*vica odma me snazno za kurac primila i stiskala a meni se sve pomutilo u glavi nisam znso sto da mislim. Skinula mi je majcu i gurnula na leda htjela je biti glavna htjela ja pokazati kako njeno mlado tjelo ima iskustva i gledala me u oci s tim zavodnim zlocestim pogledom. Ljubila mi je trbuh i mazila moj vec ukrucen ku*ac preko hlaca izludivala me. Polako me skinula i ja sam nju , ruke su mi se malo tresle i njezno ih je primila i stavila na svoje bokove. Trljala je svoju vlaznu mackicu od moj ku*ac i gledala me u oci dok sam ja sav bio u grcu i iscekivanju.

Uzivala je i gledala ko da sam joj rob. Da bio sam rob htjeo sam to biti. Zurio sam u njene bujne grudi dok ih je ona dodirivala i jos se trljala od mene. Vec sam bio toliko uzbuden da sam mogao sv**iti al sam se uspio kontrolirati. Uzela je moj ku*ac u ruku i lagano ga na kratko pro*rkala dok sam ja mazio njene butine. Malo se pridigla i prislonila ga na ulaz i gledala me u oci. Cekala je a ja vise nisam mogao podizao sam svoje bokove prema gore da je osjetim samo glavicem samo malo a ona se odmicala.

 Htjeo sam je jako a ona mi nije dala mucila me. Polako je stavila samo glavic unutra. Bila je tako uska tesko sam usao osjecao sam kako joj se pi*kica steze i pulsira oko mog gla*ica. Jako polako je je*ala samo glavic jer sam bio na rubu svr**vanja gledala me a ja sam se grcio pod njenim mladim tjelom. Izvadila ga je van i opet malo prodrkala nije mi dala da sv**im. Cvsto sam ju primio za bokove i povlacio ju na svoj ku*ac ali se nikako nije dala. Ponovo ga je stavila ali ocaj puta dublje do pola. Stenjala je i jecala kao i ja i odnednom se nabila na njega skroz do kraja ja sam se pridignuo i zgrabio ju za gu*ove a iz mene je prskala vruca spe*ma i punila njenu mladu pi*kicu a ona je vrisnula “A-aahh!”. Ja sam jos uvjek bio tvrd ko kamen a iz njene pi**e je izlazila sp**ma koju je ona namazala na svoj klit*ris i zadovoljavala se dok sam ja jos bio u njoj.

Stenjala je ko mala ku*vica i gurnula me natrag “Sad cu te kazniti sto si ovako brzo sv**io prije mene”. Pocela se snazno nabijati na moj ku*ac a ja sam ju drzao i povlazio dole da sto vise udem u nju. Glasno je stenjala “volis kad te ovako mlada cura je*e? uzivas li?”. Ja nisam mogao nista reci jedva sam kroz stenjanje rekao da. Mjesaka je kukovima i izvijala se to je bilo tako dobro opet sam sv**io ovaj put jos jace i vise. Ona je vrisnula glasno i nastavila vristati dok se jako nabilala sva se uzvinula u mojim rukama ko da ce se onesvjestiti. Tresla se u tom intenzivnon or*azmu ko da ga njeno tijelo malo mlado tjelo nece izdrzati. Sva se zgrcila i pala na mene osjetio sam kako se trese i kako joj mlada pi*ka snazno pulsira i steze se oko mog ku**a. Lagano sam ju podigao sa sebe i iz njene pi*kice je prsnula moja sp*rma cjela je bila puna. Lagano mi se nasmjezila i zaspala.

PROČITAJTE:  ISPOVEST: Već duže vremena imam problema TAMO DOLE ...
(Viđeno 1,295 puta, 14 Viđeno danas)