Imala sam s*x sa jednim deckom, uskoro cu i sa njegovim najboljim drugom, a imam i decka, ne znam sta je sa mnom sto se vise kresem osecam vecu napaljenost. Sinoc dam bila nesto nervozna pa sam uzela krastavac iz podruma zavukla sam se u krevet i samozadovoljavala posle toga nisam bila sva svoja, razmisljam da spavam sa dva momka u isto vreme zanima me osecaj.

Pocepao me infarkt, sada terapije, ali ne dam se. Ko lav sam. Pre neki dan kažem mojoj ženi:”Ako me odkine nemoj da se cepas. Nikakva velika žurka. Najjednostavnije i bez objavljivanja i javljanja za okupljanje.” Ona me gleda, širom otvorila oči. I, onda joj kažem:”Nemoj da živiš sama, slobodno se udaj, nadji nekog ko ti odgovara.” A ona mi kaze:” Jesi li ti normalan?! Nisam luda da se udajem.” Hahahaha i naravno, počnem da je zadirkujem:”Aaaaa znači bila si luda kada si se udala! A, nisi mi rekla!” Hahaha neuništiv sam !

PROČITAJTE:  ISPOVEST: Bila sam 4. godina srednje škole kada smo otišli na maturantsku ekskurziju. Pošto sam ja bila jedino žensko u odeljenju, u sobi sam bila sa 4 druga...

 

(Viđeno 3,549 puta, 7 Viđeno danas)