Devojke penis je najveći prevarant! Ne budite naivne i glupe kao ja i ne nasedajte na momkovo “vadjenje na vreme”. Naime, pre same ejakulacije muskarac izlucuje presemenu tecnost, tzv. kapljice strasti, u kojima se takodje mogu naci spermatozoidi. I za*ebite one koje ce sad reci kako svom partneru “veruju” i kako im se nikad za sada nije omaklo, ja vam isto tako mogu navesti duplo vise primera onih koji su “pazili i ne znaju kako se to desilo…” Zastitite se i cuvajte svoje reproduktivno zdravlje!

Hocu da dam savjet svim djevojkama. Ne dajite svoje tijelo olako. Ne spavajte sa muskarcem samo zato sto je navalentan i ne zelite ga izgubiti. Ja sam to uradila, lako sam se dala, prodavao mi je pricu haos, lafo zajednicka buducnost dijeca ovo ono. Ako vas neko zeli za citav zivot, nije mu frka da se strpi. Ne mozes biti toliko napaljen da se ne mozes suzdrzati, mozes ako samo to zelis. Jos uvijek tragam za ljubavi, naucila sam na svojoj gresci, ali ne morate i vi sve ostale. Jer, tesko je kad shvatis da si nekome bio samo sex.

PROČITAJTE:  ISPOVEST: Udata sam i imam dete. Imam divnog muza, dobrog. Ali jos uvek imam neprezaljenu ljubav, duboko u sebi cuvam tajnu za koju niko ne zna...
(Viđeno 9,027 puta, 1 Viđeno danas)