Istinu za reći, otkad sam došla u Novi Sad, postala sam poznata primačica ku*ca i ona koju svi zovu da im ispraznim jaja. Nisam birala, pa sam često završavala sa matorcima, ali i u redaljkama. Volim da budem nečija ku**a.
Bilo je leto, ja obučena u šorc koji mi se uvlači u gu*u, usku majicu koja ističe moje ionako velike sis**e. I bila sam napaljena celog dana pa sam čekala bilo čiji poziv. Kada je telefon zazvonio, nije bilo srećnije osobe od mene.
– Hej mala, tu mi je ekipa. Hoćeš da dođeš da se malo zabavimo?
Naravno da sam pristala. Do zgrade dečka koji me je zvao trebalo mi je oko deset minuta. Dok sam hodala, u glavi su mi bile ki*e koje se prazne u mojim ustima i one koje mi pune nezasitu pi**icu. Jedva sam čekala.
Kada sam ušla u stan, zatekla sam Dejana koji je sedeo sa tri druga od kojih sam se sa jednim već poje*ala. Bili su zgodni i želela sam da budem njihova. Sela sa među njih i izjavila da mogu da počnu kada žele. Tada je domaćin spustio pantalone i predložio da se nasadim dok ostala trojica ne budu spremili. Dok sam sedala na k**ac, osetila sam malo olakšanje i sve mi je bilo bolje kako sam se nabijala. Smejali su se govoreći da sam kraljica ali i da Dejan treba malo da deli. Pristala sam na to i n**uzila se oslanjajući se o fotelju, čekajući ku**c u pi*kici. Dobila sam ga, kao i ki*u u ustima dok sam jednom dečku d**ala. Četvrti je snimao sve i dobacivao da me ne potroše. Dečko koji me je tu*ao postajao je sve agresivniji i počeo je da me vređa govoreći da sam prljava dr*ljetina i da treba da me unište k**ama, na šta sam se samo nasmejala. Svr*io je dok me je vukao za kosu i nastavljao da me vređa. Dejanu nije smetala spe**a koja je curila iz mene pa se smestio ponovo i nastavio posao od malopre.
– Kao da te niko nije tu*ao sto godina, a znajući tebe, malopre si ga primila
I na to sam se nasmejala i uzdahnula. Tiho sam rekla da ćuti i da me ka*a. Nije mu dugo trebalo da svr*i. Uspravila sam se, a zatim me je dečko koji je snimao uzeo za ruku i odveo u sobu, sa izgovorom privatnosti. Bacio me je na krevet, stavio moje noge na ramena i rekao da ću ga pamtiti dok sam živa. Počeo je da me nabada na malo veću ku**inu od drugih držeći me za noge.
– Koja si ku*va, ne verujem haha
Samo sam se zahvalila i počela da se uvijam uživajući u komadu koji me je punio. Ubrzavao je tempo i tu*ao me sve brže dok nije svr*io, a ja sam se derala od sreće dok me je tresao i orgazam
– Slobodna si mala.

PROČITAJTE:  ISPOVEST: Kao i svaki tinejdzer u kompu imam pornice, prve klase...
(Viđeno 7,715 puta, 17 Viđeno danas)