Nakon avanture tokom letovanja, odnos sa mojom ženom je postao još uzbudljiviji. Često sam joj ponavljao da mi je događaj na plaži bio najuzbudljivije iskustvo koje sam imao. U njenim očima se videlo da je počela da se oslobađa i da prihvata da me jako pali ako ima s×x sa drugim muškarcem.

Prošlo je nekoliko nedelja i jednom dobijam poruku od nje dok sam bio na poslu:
– Ceo dan razmišljam i moram ti priznati da me pali ideja da budem kučkica. Vla×na sam i mislim da ću se poje×ati sa nekim pre nego što stigneš kući.

Nisam mogao da verujem svojim očima. K××ac mi se digao u sekundi. Drhtavim prstima sam joj odgovorio da mi ne smeta ako se je×e sa drugima. Da ću je voleti još više.

Nakon toga mi nije pisala ali posle oko 2 sata mi je stigla fotografija kako dudla k××ac. Nisam mogao više da se fokusiram na posao od na×aljenosti. Gledao sam fotku moje ženice kako guta nečiji ku××c. Nakon toga stiže fotka kako leži sa raširenim nogama na krevetu i mazi svoju p××ku. Na to sam odlepio i javio sam šefu da moram ranije otići kući. Zatim je usledila fotka kako prima an××no. Jedva sam dočekao da stignem kući i da počnem da d××am.

Nije me zanimalo sa kim se je×e, bilo mi je bitno samo to da uživa sa drugim muškarcem. Izd××ao sam ku××c i čekao sam je da stigne kući. Čuo sam kako parkira auto i stiže mi poruka:
– Skini se go i lepo dočekaj svoju kur××

Učinio sam to. Legao sam na krevet go. Ušla je u kuću, počela je da se skida, prišla je krevetu i učinila upravo to što sam priželjkivao. Čučnula je iznad moje glave i namestila se da joj ližem p×××u. Od snažnog ukusa i mirisa pomešanih sokova mi se kita ukrutila. Gutao sam sve što je izašlo iz njene pi×ke. Prvi put sam si×ao nečiju sp××mu iz nje. Kada sam je očistio samo se okrenula i pljunula mi je u usta i rekla:
– Od danas i ti postaješ moja poslušna ku××a.

Ispričala mi je da joj se taj tip nabacivao već neko vreme i da je danas odlučila da se poj××e sa njim. Otišla je kod njega i počela je da mu pu×i čim su ušli u stan. Nakon toga su napravili fotke za mene i počeli su da se ka×aju. Kaže da je uživala u k××cu, da su se je×ali u svim mogućim pozama i da su se dogovorili da je sledeći put on je×e sa svojim ortakom.

Tako je moja ženica počela da ulazi sve dublje u se××alne avanture. Nije mi smetalo. Palilo me je to.

(Viđeno 2,735 puta, 1 Viđeno danas)