ISPOVEST: Nakon avanture tokom letovanja, odnos sa mojom ženom je postao još uzbudljiviji…

Nakon avanture tokom letovanja, odnos sa mojom ženom je postao još uzbudljiviji. Često sam joj ponavljao da mi je događaj na plaži bio najuzbudljivije iskustvo koje sam imao. U njenim očima se videlo da je počela da se oslobađa i da prihvata da me jako pali ako ima s×x sa drugim muškarcem.

Prošlo je nekoliko nedelja i jednom dobijam poruku od nje dok sam bio na poslu:
– Ceo dan razmišljam i moram ti priznati da me pali ideja da budem kučkica. Vla×na sam i mislim da ću se poje×ati sa nekim pre nego što stigneš kući.

Nisam mogao da verujem svojim očima. K××ac mi se digao u sekundi. Drhtavim prstima sam joj odgovorio da mi ne smeta ako se je×e sa drugima. Da ću je voleti još više.

Nakon toga mi nije pisala ali posle oko 2 sata mi je stigla fotografija kako dudla k××ac. Nisam mogao više da se fokusiram na posao od na×aljenosti. Gledao sam fotku moje ženice kako guta nečiji ku××c. Nakon toga stiže fotka kako leži sa raširenim nogama na krevetu i mazi svoju p××ku. Na to sam odlepio i javio sam šefu da moram ranije otići kući. Zatim je usledila fotka kako prima an××no. Jedva sam dočekao da stignem kući i da počnem da d××am.

Nije me zanimalo sa kim se je×e, bilo mi je bitno samo to da uživa sa drugim muškarcem. Izd××ao sam ku××c i čekao sam je da stigne kući. Čuo sam kako parkira auto i stiže mi poruka:
– Skini se go i lepo dočekaj svoju kur××

Učinio sam to. Legao sam na krevet go. Ušla je u kuću, počela je da se skida, prišla je krevetu i učinila upravo to što sam priželjkivao. Čučnula je iznad moje glave i namestila se da joj ližem p×××u. Od snažnog ukusa i mirisa pomešanih sokova mi se kita ukrutila. Gutao sam sve što je izašlo iz njene pi×ke. Prvi put sam si×ao nečiju sp××mu iz nje. Kada sam je očistio samo se okrenula i pljunula mi je u usta i rekla:
– Od danas i ti postaješ moja poslušna ku××a.

Ispričala mi je da joj se taj tip nabacivao već neko vreme i da je danas odlučila da se poj××e sa njim. Otišla je kod njega i počela je da mu pu×i čim su ušli u stan. Nakon toga su napravili fotke za mene i počeli su da se ka×aju. Kaže da je uživala u k××cu, da su se je×ali u svim mogućim pozama i da su se dogovorili da je sledeći put on je×e sa svojim ortakom.

Tako je moja ženica počela da ulazi sve dublje u se××alne avanture. Nije mi smetalo. Palilo me je to.

(Viđeno 2,666 puta, 1 Viđeno danas)

Author: admin