Preko puta mojeg stana živjela je s**y studentica podužeg  studentskog staža.

Jednog popodneva me je pozvala na kavu i malu pomoć oko novog televizora , a kada smo  završili posao ponudila me je i čašom crnog piva. Dok mi je donosila pivo, oči su mi pale na njene bujne grudi koje je prekrivala tanka majica. A kada se vraćala nazad u kuhinju, njena super  oblikovana gu*a se njihala u pripijenim  tajcima  i svakim pokretom povećavala moje uzbuđenje. Tada se ispod mojih hlača počela primjećivati izbočina od koji je polako rastao.

Spuštajući  pivce  na stol  ispred mene,  sa komentarom crno pivo od crne žene, susjeda  je bacila pogled na moje međunožje i spazila izbočinu. Sjela je preko puta mene, prekrižila  noge, zabacila se i stavila ruke na potiljak. Mislilo sam da će i majica i njen grudnjak prsnuti od zategnutosti njenih s**a, bio sve čvršći . Moje oči su vrludale  između njenih butina s**a i lica, a ona je lovila svaki moj pogled i prijalo joj je to. Raskrstila je noge i tada se pokazala brazda po sredini. Shvatio sam poruku, ustao sam i prišao joj.

Kleknuo sam ispred nje i počeo da joj mazim i ljubim koljena. Šakom sam prelazio sve više prema butinama. Ustala je i odvela me u spavaću sobu, usput sam je štipnuo za gu**. Počeli smo se ljubiti, skinula je majicu , otkopčala grudnjak i polako ga skidala, predanom su se pokazale prirodne četvorke, sa krutim bra*avicama koje sam ja odmah naizmjenično uzimao u usta, sisao i blago grickao, slušajući njene nježne duboke i ubrzane  uzdahe.

Ljubio sam njen vrat dok je ona otkopčavala moje hlače i vadila moj tvrdi. Stavila me je da sjednem na krevet, zavrnula je kožicu, pljunula i počela da ga …dok je drugom rukom dirala ma*u. Stavila ga je u usta i tada je počela jezikom da obrađuje, samo sam se zabacio na krevet i pustio je da radi.

Ustala je, legla pored mene i počeli smo ponovo da se ljubimo, mazio sam njene bujne grudi, ljubio ih, sišao do stomaka i onda sam joj lagano svukao tajce, ispod kojih nije bilo gaćica, ispred mene se ukazala obrijana poluvlažna p**a, sa tamnim izraženim usminama. Ljubio sam joj butine, približavajući se ribici. Poljubio sam je, onda sam olizao prste, raširio joj usmine i počeo da joj diram klito*is jezikom. Lizao sam joj p**u, gurao jezik unutra, dok je ona stenjala i vrtjela kukovima…

Njena vrela p**ka je bila spremna, zamolio sam je da klekne i stavio moj ku*ac lagano od pozadi. Gurao sam ga sve dublje a njeni uzdasi su postali sve jači i učestaliji. Dok sam ga sve brže nabijao, mazio sam njene gr*di i ljubio vrat. Vrištala  je da je j**em jače i udarao sam je sve jače, tražila je da je ljubim.

Skinula se sa mog k**ca, okrenula na leđa i kada sam joj ga stavio opet u p**ku, pogledala me i rekla nemoj da svr*š u mene. Kada sam bio pri kraju, izvadio sam ga i isprskao je od cica do pupka, imala je mlazove svuda po sebi možda čak i po licu.

(Viđeno 6,274 puta, 2 Viđeno danas)