Vraćao sam se iz grada, posle izlaska. Bilo je leto, 4 sata ujutro. Iza auta sam pored puta ugledao komšinicu koja se pešaka vraćala iz grada. Stao sam da je povezem i tada shvatio da je prilično pijana.

Ja sam imao 25, a ona 19 godina. Sela je u moj auto u kratkoj suknjici, a gore je imala majicu bez rukava, a nije nosila brus. Počela je da mi priča kako je trebalo da se nađe sa nekim dečkom, ali ju je on ispalio i nije došao, a ona se spremala za njega.

Ja sam odlučio da iskoristimo priliku i počeo da je diram za koleno, a ona se u jednom trenutku uozbiljila, povukla nogu stavivši mi do znanja da me ne želi. Nastavio sam da vozim a ona je posle par minuta stavila ruku na moje međunožje a drugom rukom ispod suknje mazila svoju … Pitao sam je hoće li da dođe kod mene, odmah je pristala.

Ušli smo u sobu, podigla suknjicu i rekla, samo ga stavi unutra.  Držao sam je za bokove i nabijao je onako stojeći dok nisu počela kolena da joj klecaju.

Legla je na stomak, a ja sam došao preko nje, stavio ga u njenu … ponovo i nabijao koliko snažno sam mogao, a ona je stenjala u ritmu i tražila još. Kada sam bio na vrhuncu, legla je i tražila da je prskam po faci. Isprskao sam joj lice, a ona je očitala svaku kap. Prespavala je do jutra kod mene. Razmenili smo brojeve da se čujemo za neki sledeći put…

(Viđeno 3,043 puta, 1 Viđeno danas)