Nađa otvoreno priča o svim svojim intimnim avanturama, i iza njih staje kako pričom, tako i slikom. A ovo je njena priča o kojoj se raspreda na internetu.

Nađa Bokodi (34) iz Australije je kolumnistkinja koja bez dlake na jeziku govori o intimnim odnosima, a njena priča o tome kako je “pokvarila” svoju vaginu postala je viralna. Podelila ju je, kaže, sa svetom, kako bi upozorila žene da ne naprave sličnu grešku.

– Kada sam se razvela od muža, intimni život postao mi je nepostojeći, pa sam rešila da se za početak razdrmam uz pomoć vibratora – počinje ona svoju priču, napominjući da joj je to ujedno bilo prvo iskustvo sa vibratorom u životu.

Po ugledu na Šarlot Jork iz serije “Seks i grad” koja je imala onu čuvenu epizodu sa vibratorom “zekom”, ona je kupila isti model i, kako kaže, brzo se zaljubila u njega.

– Vrlo brzo sam postala zavisna od njega. Mogla sam da namestim brzinu i vibracije tačno kako mi odgovara i posle toliko meseci “suše” konačno sam preuzela stvar u svoje ruke. Moja sreća trajala je par nedelja, a onda sam počela da osećam čudan bol u predelu karlice i počela sam da se gegam dok hodam, praćena čudnim pogledima kolega. Nisam mogla ni da pretpostavim u čemu je problem i zakazala sam ginekološki pregled. Prvo smo me testirali na polne bolesti, ali svi rezultati su bili negativni – piše ona.

Posle toga, obavila je dug razgovor sa ginekologom kako bi utvrdili šta je zapravo problem. I našli su ga.

– Ispostavilo se da sam previše koristila vibrator! Htela sam da propadnem u zemlju od blama – piše ona.

HIT GODINE:  Sa 17 god sam konačno probila onu stvar sa dečkom

A koliko je previše? Kako i sama priznaje, vibrator je koristila šest puta dnevno, i to na podešavanju za najjače.

– Ginekolog mi je praktično naredio da prekinem da ga koristim neko vreme kako bih se oporavila – kaže ona, zaključujući da joj je to ujedno bila i prva lekcija iz korišćenja vibratora.

– Dame, kada tek krenete da koristite vibrator, ne krećite odmah sa podešavanjima na najjače, i pravite duže pauze – savetuje ona, zaključujući i da ne samo da je ta epizoda nije odvratila od seksi igračaka, već je u godinama koje su usledile i proširila svoj asortiman – s tim što ovog puta zna kako da ih koristi i da bude bezbedna.T.G.

(Visited 16,030 times, 1 visits today)