Oženjeni rodjak rekao da imam čarobna usta… inače je iz njemačke oženjen je i stariji 15 godina od mene. Bio je sunčan dan i ja sam ga zvala da dođe do mene s motorom jer sam bila sama u kući i čekala ga. Kad sam ga čula da dolazi napravila sam se da spaavvam a obukla sam kratku haaljinicu i ispod taanngee on je ušao i mislio da spavam i polako stao kraj mene i počeo mi ruukkama stiskkaati gguuzzuu i ja se okrenem i vidim da je se njemu već ddiiggaao, al nisam ništa uradila jer sam se bojala da ne dođe netko od moji samo sam ga pitala da me provoza na moottoooru i pristao je. Nakon nekog vremena sam ga zamolila da stane stao je sišli smo s motora i ja sam primjeetila da mu je bolje reći kkuurrččina i dalje diiggnnuuta,

samo sam mu prišla i počela ga otkopčaavat mada je on govorio: – Ne,ne ne smijemo. Al ja sam nastavila a on je uživao i prestao ponavljat gluposti i svr**o mi u usta,i rekao da mu ga nitko nije pooppuuušio kao ja da imam čarobna usttaa i jeezzik za to, zatim me legao u traavvu i zadiiggao mi haljinu i počeo me ljubiti u usstta pa se spuštao na siisse podojio ih pa mi poliizzzao ppiičku dok nisam svrrššila i onda me pooččeo jeeebbbaatti lagano a ja sam tražila sve jače i jače da me jeeebbbee sa svojim kkuurrccem. To je bilo prije 2godine i od tada se non stop jjeeebbeemo. Nažalost zaljubili smo se jedno u drugo a ne možemo bit skupa javno.
I dolazi puno češće iz njemačke samo da bude sa mnom, bili smo prije par dana nekoliko dana sami otišli smo daleko na more i proveli 5dana najljepši 5 dana.
Tu nije bilo nikoga poznatog i mogli smo radit šta hoćemo.

PREPORUČENO:  Prvo sam videla senku onda me digao do nebesa...
PODELI: