Dvadesetšestogodišnja Ališa Frenklin postala je u septembru 2015. član Mense nakon što je osvojila 154 poena na testu.

Dugo je tražila alternativan način kako bi povećala IQ. Izgleda da joj je to pošlo za rukom pre tri nedelje kada je ponovo uradila test.

Sperma sadrži preko 200 proteina i nekoliko korisnih vitamina i minerala, uključujući vitamin C, kalcijum, hlor, limunsku kiselinu, fruktozu, mlečnu kiselinu, magnezijum, azot, fosfor, kalijum, natrijum, vitamina B12 i cink.

Rezultati su svakako neočekivani. Sa 220 bodova ona je nadmašila Stivena Hokinga, Ajnštajna i da Vinčija.Uspela je da poveća IQ za 65 i to nakon samo 13 meseci.

Dugo sam proučavala kako da unapredim inteligenciju i pronašla sam da je konzumiranje sperme najjednostavniji i najdelotvorniji način. Ima dosta nutrijenata i hemijskih elemenata koji pospešuju strukturalni razvoj mozga –kaže za World news daily report Ališa Frenklin.

Kako kaže svakodnevno pije svežu spermu. Test je pokazao da je značajno unapredila svoju kognitivnu inteligenciju, percepciju i memoriju.

Takođe sadrži jedinjenja poput kortizola, estrona, oksitocina, prolaktina, melatonina i serotonina. Ovaj kompleks nutrijenata i jedinjenja čini vas otpornijim na stres, poboljša vam san i popravlja raspoloženje.

Loading...
(Visited 2,289 times, 1 visits today)
NE PROPUSTITE:  Vešto ga kriju: ovaj INTIMNI problem imaju svi parovi