Juče je vest dana u svetskim medijima bila ona o paru koji je ljubavisao u punom avionu, naočigled svih putnika.

Avion je putovao od Mančestera do Ibice, a ovaj par se počastio pićem još u avionu, i plavuša nije micala ruke, a ni druge delove tela od svog dečka. Međutim, danas su otkriveni novi detalji koji bacaju novu svetlost na celu priču.Juče je vest dana u svetskim medijima bila ona o paru koji je ljubavisao u punom avionu, naočigled svih putnika.

Avion je putovao od Mančestera do Ibice, a ovaj par se počastio pićem još u avionu, i plavuša nije micala ruke, a ni druge delove tela od svog dečka. Međutim, danas su otkriveni novi detalji koji bacaju novu svetlost na celu priču.

Da je cela priča o zaljubljenom razuzdanom paru, ništa ne bi bilo toliko strašno. Međutim, ispostavilo se da je ljubavnik sa snimka Šon Edmonson (31) koji je ovu plavušu upoznao u samom avionu, a još je gora informacija da ga kod kuće čeka žena Džena Ros (25) koja očekuje njegovo dete.

Šon je, kako prenose mediji, poznat kao zavodnik, a izvor blizak ovom “Kazanovi” kaže za tabloide da se on i plavuša nisu uopšte poznavali pre kobnog leta.

– On nije preterano zabrinut zbog reakcije svoje žene – kaže ovaj izvor.

Putnici koji su prisustvovali celoj sceni bili su zgroženi.

– U jednom trenutku pitao je da li iko ima kondom. Svi smo se nasmejali misleći da se šali, ali oni su uskoro zaista imali seks. Delovali su vrlo pijano – svedoči jedan od putnika.

Uskoro je stvar iz smešne prešla u strašnu jer je, kako svedoče putnici, devojka skinula pantalone i sebi i Šonu i krenuo je seks. Putnici do njih molili su stjuardese da ih pomere, ali njihove molbe su ignorisane.

NE PROPUSTITE:  Išao sam danas sa ženom da kupim sebi trenerku

(Izvor: zena.blic.rs)

Loading...
(Visited 2,856 times, 4 visits today)