Muškarci koji imaju punašnije žene cešce se smiju od muškaraca s mršavim suprugama, i znatno su sretniji. Mršave žene cešce su rezerviranije, fokusiranije na izgled i manje ekspresivne što utjece i na njihov odnos s muškarcem s kojim su u vezi, navodi se u zakljuccima. Dodaju i kako punašnije žene lakše riješavaju probleme i konflikte u vezama.
Naucnici sa Univerziteta National Autonomous u

Meksiku proveli su istraživanje kako bi utvrdili koji tip žena više usrecuje muškarce, a došli su do veoma zanimljivih rezultata.Naime, iako mnogi pri izboru partnera gledaju na izgled, istraživanje je pokazalo kako je to zapravo najmanje bitna stavka.Istraživanje je pokazalo kako su su muškarci koji imaju punašnije odabranice, sretniji od muškaraca koji su u vezama s mršavim ženama. I to cak 10 puta.

Fenomen žena u srednjim godinama koje traže znatno mlade partnere postaje sve prisutniji i prihvatljiviji zbog uvjerenja da žene time pokazuju svoju moc i neovisnost. Postoji i objašnjenje da takvim vezama žene koje su stekle kakvu-takvu financijsku i poslovnu ravnopravnost, posebno u razvijenim zapadnim zemljama, žele pokazati da su ravnopravne s muškarcima i u izboru seksualnih partnera.

Loading...
(Visited 4,969 times, 1 visits today)
NE PROPUSTITE:  Najveći blam na svadbi