Koliko god da mu je bilo teško, slatka osveta mu je olakšala život bar malo

Njegova devojka Dalijana Melan je možda zaslužila i gore. Međutim, njen dugogodišnji dečko je odlučio da joj se za preljubu osveti tako što je organizovao žurku na kojoj je objavio da zna da ona i njegov najbolji drug imaju aferu.

Venecuelanac je kratko razmišljao kako da zauvek završi sa svojom devojkom, a da ona to nikada ne zaboravi. Naime, kao i svaki prevareni čovek hteo je da se osveti i zbog toga je napravio žurku.

Kada su rodbina i prijatelji pristizali očekivali su noć za pamćenje, ali u smislu dobrog provoda i lude zabave. Nikako nisu očekivali šokantno saopštenje od strane domaćina.

Domaćin je negde na polovini večeri zgrabio mikrofon od muzičara i svima objavio da njegova partnerka Danijela ima aferu sa njegovim drugom sa kojim se druži zadnjih 20 godina.

Zabavljali su se dve godine, a onda je ovaj Venecuelanac saznao da je dvostruko prevaren.

– Danas sam saznao nešto u šta sam oduvek sumnjao – rekao je čovak dok je Dalijana stajal rame uz rame sa njim ni ne sluteći šta sledi.

– Alberto (njegov drug), poznasjem te više od 20 godina. Ti si otac mog velikog brata i prijatelja. Ali udvaranje mojoj ženi je baš kukavički potez – nastavio je prevareni Dalijanin partner.

Zatim je podigao telefon svoje devojke da svima pokaže tekstualne poruke koje su razmenili.

Njegov prijatelj Alberto Sobalvaro je ekonomista i kongresmen koji je lojalan venecuelanskom predsedniku Nikolasu Maduru. Samim tim je situacija postala još ozbiljnija, jer je ovo prilično velika mrlja u njegovoj karijeri.

Prevareni čovek je optužio Sobalvara i da pokušava da kupi neke apartmane na koje je Dalijana bacila oko još davno, a sve to kako bi je impresionirao.

NE PROPUSTITE:  SNIMAK KOJI JE ŠOKIRAO SVET: Mlada istrčala iz kola, mladoženja pojurio za njom i napravio haos! (VIDEO)

– U prepisci se Dalijana interesuje za stan od 40.000 dolara i muškarac kaže da zna gde će potražiti takav stan i da će ga dobiti – rešio je da otkrije baš sve prevareni muškarac.

Svi prisutni su bili u panici da će vrhunac ovog izlaganja biti fizički obračun. Međutim, čovek je zadržao smirenost, dok je njegova „voljena“ pokušavala da mu otme svoj telefon. Ipak, sprava je završila u bazenu i Dalijanu je samo jedna žena udaljila od dotadašnjeg dečka.

– Alberto, zaista želim da ti se zahvalim na iskrenom prijateljstvu od 20 godina i što si ove dve godine isto tako iskreno podelio Dalijanu sa mnom – još jednom se obratio bivšem prijatelju.

– Dragi ljudi, Dalijana i Alberto su u vezi – završio je govor razočarani muškarac.

Loading...
(Visited 1,713 times, 1 visits today)