Bio sam srecan sa svojom devojkom. Zabavljali smo se preko godinu dana i na kraju smo odlucili da se vencamo…  Moji roditelji su pomogli na svaki nacin, moji prijatelji ohrabrivali mene i moju djevojku.
Ona je san!  Postojala je samo jedna stvar koja me je vrlo uznemirivala, a to je njena mladja sestra. Moja buduca svastika ima oko 20 godina, oblaci uske mini suknjice i duboke dekoltee. Redovno sam video njeno donje rublje kad sam u njenoj blizini. Mozda sam sebican i umisljen, ali moram priznati da se nije tako otkrivala u blizini drugih.  Jedan dan me pozvala njena sestra da dodjem i proverim pozivnice za vencanje. Bila je sama kada sam stigao. Kada sam

dosao prosaputala mi je na uho kako me je oduvek zelela, a ja cu uskoro biti ozenjen. Rekla je da prema meni gaji osecanja koja ne zeli i ne moze da pobedi. Rekla je da zeli da vodi ljubav sa mnom bar jedanput pre nego se ozenim i predam njenoj sestri.
Bio sam u totalnom soku, nisam mogao da progovorim ni reci.
Rekla je: – “Ja idem gore u moju spavacu sobu, ako zelis samo dodji uzmi me.”
Bio sam totalno ukocen od soka i gledao sam je kako se penje uz stepenice. Kada se popela, skinula je svoje gacice i bacila ih na mene.
Stajao sam na trenutak, onda se

okrenuo i pojurio na izlazna vrata kuce.
Pojurio sam pravo do mog automobila.
U tom trenutku primetih mog buduceg tasta i verenicu kako trce prema meni.
Zagrlila me i poljubila i rekla: –  “Mili moj znala sam da si izuzetan.
A moj tast je dodao: –  “Ovaj mali test me uverio da dajem svoju kcer u prave ruke. Cestitam mladicu. Dobro dosao u porodicu.” Pouka ove price je:Uvek drzite kondome u automobilu !!!!!!!!!!!

Loading...
Facebook komentari