Manjak odnosa i te kako utiče na nju.

Verovatno već i ptičice na grani znaju da je odnos dobar po naš organizam. On nam omogućava bolji san, jača imuni sistem, naravno troši kalorije, a takođe i povećava samopouzdanje.

Međutim, ono o čemu se manje priča, a samim tim i manje zna, jesu posledice koje se javljaju kada duže vreme nemate odnose.

Moguće je da neke od ovih stvari niste znali:

Ženska stvarčica ne postaje uža

To je mit, u koji žene vole da veruju, ali nažalost ta tvrdnja je i dalje čista laž. Čak i ako osećate kako je ona uža, to može biti povezano s napetošću ili nedostatkom uzbuđenja.

Možda će vam trebati više vremena da doživite org.zam

A to možete „zahvaliti“ strahu od opuštanja, koji se često javlja nakon poduže pauze. Ali, malo prakse i sve se vraća na staro.

Seks u kancelariji
Foto: Profimedia/ilustracija

Promene u predmenstrualnom ciklusu

Ako se suzdržite od svih vrsta odnosa, uključujući i mas..rbaciju, grčevi mogu postati češći nego inače. Orgazmi smanjuju bol i napetost pa je jasno šta se događa, kada oni izostaju.

Osećaj suvoće

Uzbuđenje pomaže ženskoj stvarčici da ov.aži. Budući da nedostatak odnosa dovodi do manje vlaž.osti, pobrinite se da imate dobru predigru pre glavnog čina.

Osećaj kao da ona ne funkcioniše dobro

Va.ina je mišić – ako ga ne koristite, možete ga izgubiti. Ne doslovno, naravno, ali tako možemo opisati taj osećaj.

Promena se..ualnog odgovora

Ako imate pauzu od svih tipova odnosa, možda ćete primetiti privremenu promenu polnog odgovora, nakon što ponovno krenete sa aktivnostima. To ne znači da treba da izbegavate pauzu od odnosa, već bi jednostavno trebali da prihvatite eventualne promene, koje ćete možda doživeti.

(Visited 3,095 times, 1 visits today)