Ljubavnik je pretukao posle svađe, pa mužu slagala da su je oteli fantomi i koristili

Ispostavilo se da je reč o lažnoj prijavi i da je žena batine dobila od ljubavnika s kojim je bila u provodu.

Malčanski berberin, potraga
Malčanski berberin, potraga, Foto: Alo.rs/D. Ilić
Loading…

Elizabeta S. (52) tvrdila da su je dva muškarca otela i maltretirala, a batine je zapravo dobila od ljubavnika s kojim je bila na dočeku Srpske nove godine.

Elizabeta S. (52) iz sela Malča kod Niša prijavila je da su je u ponedeljak otela dva muškaraca s crnim fantomkama i odvezla u selo Pasjača, gde su je, navodno, tokom noći tukli i silovali i tražili da vrati 500 evra koje im njen suprug navodno duguje.

Međutim, ispostavilo se da je reč o lažnoj prijavi i da je žena batine dobila od ljubavnika s kojim je bila u provodu.

Još jedna drama odigrala se u Malči, samo nekoliko dana posle one s Ninoslavom Jovanovićem, zvanim Malčanski Berberin, i otmice maloletnice, u utorak po podne, kada je Elizabeta S. pozvala policiju i ispričala da je dan ranije silovana i pretučena.

– Kazala je da su je kidnapovala dvojica muškaraca, udarila je u glavu i uvukla u „opel“ – priča izvor.

– Rekla je da su je odveli u selo Pasjača, gde su je tukli i silovali i sve vreme tražili da vrati dug od 500 evra koji je napravio njen suprug. Navodno, oni su je vratili u Malču i izbacili iz vozila. Žena je imala povrede, ali je nakon toga upućena u bolnicu na dodatne preglede, koji su pokazali da nije bilo silovanja – dodao je sagovornik.

Kako se ispostavilo, Elizabeta S. je celu priču izmislila kako bi se opravdala pred svojim suprugom, s kojim se ranije posvađala, jer je noć zapravo provela s ljubavnikom na dočeku Pravoslavne nove godine!

– Posle svađe s prijateljima je otišla kod ljubavnika, gde su slavili cele noći. Međutim, u jednom momentu su se potukli, pa je Elizabeta morala da se vrati kući svom mužu – navodi izvor.

– Pošto je priča bila puna nelogičnosti policija je obavila razgovore i s drugim ljudima, koji su potvrdili da je ona u noći između ponedeljka i utorka bila s njima – kazao je sagovornik.

Novinari su juče pokušali da stupe u kontakt sa Elizabetom S., ali su je kod kuće zatekli kako daje izjavu policiji. – Ona je s kapuljačom u društvu inspektora otišla u Niš, gde je dala izjavu, pa će protiv nje biti podneta krivična prijava za lažno prijavljivanje – rekao je izvor.

AUTOR: Alo.rs/Kurir/I.L. 

(Visited 1,908 times, 1 visits today)