Bilo je to jedne julske noći kad me je nazvala moja tašta da joj popravim i internet desilo se onako neplanski ali oboje smo bili zadovoljni i oboje smo uživali. Inače moja tašta je plavuša srednji godina velikih si*a i du*eta veoma je*ozovna žena. Starca po običaju nikad kod kuće ona sama šljaka po netu , “saša stigao si a ja već sludila od dosade, kako se čovek navikne na ovu tehniku . Idi upali i vidi šta mu je ja ću da nam skuvam kaficu i da malo zamezimo, eh šta bi ja bez tebe kad mi zatrebaš , dobro je da te imam… -upalim laptop da provjerim a on pun virusčina spor jedva šljaka uďem u google kad imam šta i viditi moja taštica gledala por*iće pa joj to tako zablokiralo a ona samo ugasila. Inc*st klipovi sve sami vidi da je to pali , omegle video čat preko kamera, onda shagle čat. I još svakajaki, čuvsi je da ide ja kao nešto čackam kablove .
– e moj dragi zetiću evo i kafice.. .. Pregnu se preko stolića bacih pogled na njen poveći dekolte i viďo prelepe si**tine ukrućenih bra*avica , ku**c mi poče da se diže ja prekrsti noge da se ne primjeti , sjede preko puta mene u haljinici ljetnoj koja je vise otkrivala nego s krivala, kao da je namjerno to radila prebacivala je nogu preko noge čas jednu čas drugu ostavljajući mi vremena da mi pogled klizne na njeno medjunožje i crne čipkane ga*e koje je nosila.

– Eh moj sale oćeli biti sta od toga, moželi se napraviti ? Ja svako veče tako sjedim sama pa čitam novine na netu sta da radim kad onaj moj nije nikad tu.
-Ma naravno sredićemo večeras ti neće biti dosadno . Tako smo proćaskali popili kafu i ona ode do prodavnice da kupi nešto za meze.
– čim sam joj vidijo leďa odma sam se bacijo na posao. Sad ću da vidim i ja malo šta to ona gleda . Gledao sam i nisam mogao vjerovati , sve sami inc*st do ince*ta. Ja i zet , palila sam se na zeta, prvi put u autu sa zetom počeo sam se paliti i ja vidjevši sta gleda, pogleda nema nikoga vratim se za lap i počnem gledati toliko sam se na*alio da sam počeo drk**i zamišljajući kako se ona trlja maštajući o tome. Taman kad sam bio na vrhuncu vrata se otvoriše, nisam čuo kad se vratila , bilo je kasno ja sam špricao kao lud a ona je nepomično stojala i gledala , nije bilo nazad šta je tu je , ćutali smo oboje skamenjeni kad se prekide tisina.
-ohhh dragi sale pa sav si mokar, sad ću ti ja donijeti peškir. Zbunjeno sam sjedijo. -prišla je i počela brisati stolić onda me pogledala u oči onako zagrizla malo usnu i reče mi

– Nije to ništa hajde da i njega malo obrišem , i gurnu mi ruku u gaće i izvadi balav kur**od spe**e sage se i stavi ga u usta i poče lizati razmazanu sp**mu bože jeli ovo san, ponovo se počeo dizati njoj u ustima, hajde skini taj šorc rečemi.. .. ..
“mmmmm ćuti zete ništa ne govori o ovome sa maštala hajde , je*i me kao d**lju hoću i u du*ence da probam, nisam nikad hoćešm e je*ati u d**e .. ..
– klekla je zadigla haljinu . gaće su joj bile mokre skroz od sokića pi*kini ja sam joj svukao gaće i sjurijo se svom sangom u vrelu p**ku moje tašte, uhhhh kako je samo dobro je*ati pi*ku koja je rodila meni pi*ku… stenjala je kao prava dr*lja je*i me svr** u mene molim te časti me sa tom slatkom sper**m mumljala je dok sam se ja zabijao do jaja u nju. –
“ohhhh mili svr**ću , svr**ću , hoćesli uskoro hajdemo zajedno mmmmmmmm mili.
-osjeti da mi jaja ključaju ahhh poče da svr**vam u nju , orgazam nas je tresao , dok smo zajedno uživali u grču , zatim smo se sjurgali na pod ljubeći se , sp**ma joj se slivala niz butove :mmmmmm zete kako je dobro hoću i u du***ce da probam.
_ja sam ležao na leďima i sam nisam vjerovao šta se dešava, počela je lizati mlitavi k**ac umazan našim sokovima i ponovo se počeo dizati. okrenuo sam je na kolena i li*ao pi*ku koja je bila tako izje*ana da je još pulsirala , mazijo sam joj a*us kružio prstom oko njega , gurao prst polako u njega i vadijo ga, drhtala je od zadovoljstva, polako joj satvi ku*ac na a*al i pola glavica gurnu , ona jeknu .
Jel boli kurv**ino moja a?  aaaaaaah to , neboli j**i me samo aaaaaaaaa, jako me je*i , poderi mi du*e nevino :mmmmmmm zeticu moj, oduvjek sam želela da se poj**em u du*e mmmmmmm kako je dobro ; aaaah svr** mi u du*e. Mili sv**i , napuni mi du*e vrućom spe**om.. .
_bila je tako tijesna , nikad se nije trpala u du*e , uhhhhh još samo par pokreta i svr*io sam ludački u du** u gu**etinu veliku nezasitu okrenula se poljubila me i reče da idemo pod tuš.. .. . nastaviće se. priča je istinita od tad se ja i tašta redovno t**amo i imamo predobar s*x.

Loading...
Facebook komentari