Pojedini muškarci od kondoma znaju da bježe kao od kuge.

Svi razmišljamo o tome kako bi naš se…alni život trebalo da izgleda, a Stejsi Džun za news.com.au piše da se kondomi smatraju najvećim ubicama raspoloženja.

Uzbudljiv trenutak u spavaćoj sobi može da splasne u sekundi čim se postavi pitanje “imaš li kondom”.

Žene su te koje će češće postaviti pitanje, dok ga muškarci izbjegavaju poput kuge. Međutim, Džun piše kako i devojke podjednako mrze da postavljaju to pitanje i pita se zašto žene gotovo uvijek treba da budu odgovorne kada je o tome riječ.

U međuvremenu je i pitanje želiš li biti moja djevojka postalo dovoljno da muškarci odluče kako više ne trebaju da koriste kondome.

Ne smijemo da zaboravimo kako nekorišćenje kondoma sa sobom nosi rizik od polno prenosivih bolesti. Porast broja određenih infekcija može se pripisati opadanju upotrebe kondoma, tvrde stručnjaci s australijskog univerziteta.

Jedna osoba u vezi ne bi trebalo da brine o tome više od druge. I muškarci i žene treba da preuzmu odgovornost za siguran s..s. Međutim, čini se da djevojke ipak još uvek nose veći dio tereta jer su muškarcima kondomi “nezgodni”. Ali vrijeme je da nauče da su kondomi dio života, bitan za njihovu sigurnost i da treba da se naviknu na njih.

Loading...
(Visited 2,745 times, 7 visits today)
NE PROPUSTITE:  „Jugo“ su proglasili najgorim autom na svetu, a njegov odgovor je nasmejao celu Srbiju