U braku sam sedam godina, imam 29, a moj suprug 30. Brak nam nije dobar i moj muž me je pre četiri godine varao s kolegicom s posla s kojom je često boravio na poslovnim putovanjima.

Kada sam pronašla prezervative u njegovom džepu, a mi ih ne koristimo, priznao mi je da me je prevario. I obećao da će prekinuti taj odnos. Devojka je ubrzo otišla iz firme u kojoj su radili oboje. “

Žena je poznatoj terapeutkinji Deidre na portalu The Sun, pojasnila kako je i ona zaposlena i pre dve godine je odlučila da će svoje namirnice naručivati online kako bi joj bile isporučene kada dođe kući s posla. Mdeđutim, dostavljač je bio vrlo privlačan muškarac pa se među njim stvorila neka iskra.

Jednom je naručila šest boca vina pa je zamolila dostavljača da joj pomogne odnosno da ih unese u kuću. Kada ih je spustio na pod i podigao se, sudarili su se, a zatim počeli da ljube. Završili su u krevetu i otada održavaju odnose svaki dan. On ima 26 godina. Jedno popodne njen je suprug došao kući ranije s posla kako bi spremio stvari za posao, ali je uhvatio ženu s dostavljačem u krevetu. Žena traži savet da l iostaviti  supruga i otići s ljubavnikom, ali stručnjaci smatraj uda to nije dobra ideja.

Pojašanjava kako mladi dostavljač nije izrazio želju za ozbiljniju vezu i zajedničku budućnost sa ženom s kojom ima odnose te mu verovatno  odgovora da ima nekoga s kim može imati odnose svaki dan, a bez obveze.


(Večernji.hr)

Loading...
(Visited 2,378 times, 1 visits today)
NE PROPUSTITE:  Kada sa nekim uživaš