Bizarno suđenje upravo je u toku na Floridi gde se Ričard Paterson (63) tereti da je ubio svoju nevenčanu suprugu Francisku Markinez (60).

Ubistvo se dogodilo tokom oktobra 2015., a lokalno tužilaštvo prikupilo je dokaze da je Paterson partnerku zadavio rukama. On ima potpuno drugačiju priču i tvrdi da je za sve kriva njegova prevelika muškost. Paterson naime tvrdi da mu je partnerka pružala or..ni s..s, pa se malo zanela i udavila na njegov veliki p..is.

Stvar je otišla toliko daleko da je okrivljeni putem svog advokata čak zatražio dopuštenje od suda da poroti pokaže svoj po.ni or.an kako bi im bilo jasno koliko je veliki.

„Ako sud odbije ovaj zahtev, napravićemo skulpturu penisa mog klijenta u prirodnoj veličini i prikazati poroti“, najavio je Patersonov advokat.

Američki mediji spekulišu kako bi ovakva odbrana Patersonu mogla da prođe, jer je telo žrtve pronađeno u stanju raspadanja, zbog čega obdukcijom nisu pronađeni tragovi koji bi dokazali da je zadavljena rukama. Iako bi takva oštećenja na vratu pokojnice bila primjetna neko vreme nakon smrti, u kasnijim fazama raspadanja gotovo ih je nemoguće uočiti.

Patersonov advokat na sledeće ročište želi da dovede renomiranog patologa doktora Ronalda Rajta, koji bi trebao da posvedoči da je nesrećna žena žrtva „slučajne asfikcije tokom ora..og se..a“. Iako je Rajt odbio da komentariše i otkrije kako će svedočiti, javio se dr. Majkl Baden, nekadašnji sudski patolog iz Njujorka, koji je medijima rekao da u pet decenija svoje karijere i nebrojenim obdukcijama nije čuo za ovakav slučaj.

– Postoji više različitih načina kako se..ualna aktivnost može da dovede do neželjene smrti, ali nikada nisam čuo da se neko zadavio na penisu“, rekao je Baden za Njujork Post.

NE PROPUSTITE:  Upucao ljubavnike misleći da su divlje svinje
Loading...
(Visited 231 times, 15 visits today)