Bili smo obučeni i spremni za pokret na novogodišnju proslavu. Upalili smo noćno svetlo, uključili automatsku sekretaricu, pokrili kavez sa kanarincem, izbacili mačku u dvorište. Naručili smo taksi, koji je ubrzo stigao pred ulazna vrata.

Kada smo izlazili iz kuće, mačka, koju smo izbacili na dvorište, skliznula nam je ispod nogu nazad u kuću. Nismo je želeli ostataviti u kući, jer kada je u kući sama uporno pokušava pojesti kanarinca.
Supruga je otišla u taksi, ja sam se vratio u kuću da bih mačku ponovo izbacio u dvorište. Međutim, mačka je pobegla na sprat. Za to vreme, supruga, koja je još uvek čekala u taksiju, nije želela da taksista zna kako će kuća biti prazna celu noć. Zato mu je objasnila da sam se vratio da poželim laku noć njenoj mami (a mojoj svekrvi).

Nakon par minuta sam se vratio, seo u taksi pored supruge.
“Žao mi je što mi je trebalo toliko dugo”, rekao sam kad smo krenuli i nastavio “Ona kurva se sakrila ispod kreveta. Morao sam je bosti u dupe sa vešalicom da ispuže napolje! Onda je pokušala pobeći, pa sam je uhvatio za vrat. Morao sam je zamotati u ćebe kako me ne bi ogrebla. Ali, uspelo mi je! Na kraju sam je odvukao niz stepenice i bacio u dvorište!
Nadam se da se neće opet posrati pred vrata!’

Tišina u autu bila je opipljiva… Razumljivo…

Loading...
Facebook komentari