Pospremanje nakon polnog odnosa

Pospremanje odmah nakon polnog odnosa je nešto što definitivno ne bi trebalo da radite. Skupljanje čarapa i donjeg veša sa poda, menjanje čaršava i posteljine, pretvara vaš odnos u nešto “što se moralo obaviti”. Radije ležite zagrljeni bar nekoliko minuta i uživajte u trenutku.

Postavljanje pitanja

Za pitanja poput “Što to znači za nas?” i razgovor o tome da li je ovaj odnos značio početak veze, krevet je najgore mesto. Opuštajući trenuci nakon intimnog odnosa su najgore vreme za komplikovane razgovore o vašoj budućnosti pa ih radije sačuvajte za neko drugo vreme i mesto.

Čitanje bukvice

Držanje predavanja o tome kako niste njegov seksualni objekt, šamaranje kad spomene neku perverziju, ismejavanje njegovih želja i očekivanja da sve radi kako vi poželite i to “u ime ljubavi” nisu poštena prema momcima. Zapamtite, oboje ste u tome i tu ste kako bi zajedno uživali, a ne kako bi se sve vrelo samo oko vas.

Odlazak usred predigre

Započeti predigru i onda otići u kupatilo da obavite higijenski ritual pre spavanja, da skinete šminku i operete zube, a zatim se vratitti u krevet i očekivati da vas on napaljen čeka, zvuči prilično nerealno. Niko ne voli da prespava sa šminkom, ali napaliti ga, a zatim ga ostaviti na suvom i onda ga ponovo napaliti i nije baš neka fora. 

Nemojte se zapustiti

Nemojte dopustiti da izgledate kao amazonka. Osim lične higijene, muškarci vole da veruju da su devojke savršene i ako izgledate uredno više će vremena želeti da provede “tamo dole”. Depilacija voskom boli, ali se isplati, a uostalom, i brijač je uvek tu za brza rešenja. 

Napraviti dramu

I njima se može dogoditi da nisu raspoloženi za seks ili da im se brige motaju po glavi, pa ne mogu uvek biti u formi. U slučaju da podbaci, nemojte praviti od muve slona, i postavljati hiljadu pitanja, niti ga napadati sa pitanjima jeste li mu još uvek seksi i ima li drugu. Svako ima svoje probleme, pa imajte razumevanja i budite podrška svom dečku.

NE PROPUSTITE:  „Jugo“ su proglasili najgorim autom na svetu, a njegov odgovor je nasmejao celu Srbiju

Očekivanje da svaki put bude kao prvi

Očekivati od njega da će posuti krevet laticama i paliti mirisne sveće svaki put kad idete u krevet je ravno njegovim željama da vi neprestano glumite porno zvezdu. Dakle, nerealno. Takođe, ne možete da očekujete ni da ćete celu noć spavati držeći se za ruke, malo privijanja je nužno, ali nakon toga njegova ruka preko tebe će biti dovoljna.

Izvor: metroportal

Postavljanje pitanja

Čitanje bukvice

Odlazak usred predigre

Nemojte se zapustiti

Napraviti dramu

Očekivanje da svaki put bude kao prvi

Loading...
(Visited 1,722 times, 1 visits today)