Drž, me kume merdevina je nestabilna, jao kume popadasmo ja pravo na tebe,,,, Kuma je u bolnici, a kum sa zakašnjenjem sređuje stan iz razloga što nekoliko majstora  nije obavilo radove u predviđenom roku. Moleri su jučer  završili s farbanjem stana pa me nazvao da mu pomognem sklopiti novi regal i ormare za dječju sobu. Kum sa ženom živio na katu obiteljske kuće, a njegovi roditelji  stanuju u prizemlju. U petak  poslije posla uputio sam se do kuma da odradimo potrebno. Došao sam u stan i nakon kratke cuge, počeli smo montirati regal u dnevnom boravku. Nakon nekih sat vremena  pojavila se kumova sestra Petra. Petra je trideset četverogodišnja žena, vesele naravi. Radi kao medicinska sestra, rastavljena, trenutno živi sama. S obzirom da je sve nakon preuređenja bilo prašnjavo i prljavo, došla je da počisti stan kako bi mogli vratiti namještaj na mjesto.
Čim je ušla, podigla je atmosferu u stanu. Zdravo ekipa, šta to još nije gotovo, ajme meni ko’ da gledam A je to, vi ćete to prije rastavit nego sastavit, šalila se na naš račun. U dobroj atmosferi, kum i ja  nastavili smo sa sklapanjem regala, a Petra se prihvatila čišćenja. Nakon  sat vremena, napravili smo pauzu, Petra je skuhala kavu.  Uz kavu i cugu  razgovarali smo o razno raznim teama. Dok smo pili kavu, došao je električar  spojiti neke prekidače pa je kum otišao s njim u spavaću da to odrade,  ja sam ostao u dnevnom spajati regal dok je Petra čistila kuhinju. Brzo ću ja kume, sjedni odmori ako ne možeš sam, rekao je Pero. Ma može on sam vidi koliki je, a ako i zapne ja sam tu da mu pomognem, dobacila je Petra. Nemaš brige kume, vidiš da je pomoć osigurana, rekao sam i nastavio s poslom. Ubrzo se pored mene pojavila Petra, i jel treba pomoći,

pitala je. Ma nema potrebe, mogu sam, nije ovo ništa teško, odgovorio sam. Ne sumnjam, ali ako nešto zatreba, ja sam tu rekla je Petra, pa nastavila,  hvala Bogu da je petak da se malo odmorim od svega. Kamo ćeš za vikend, pitala me. Nigdje, bit ću doma, odgovorio sam. Pa kako to, šta nećeš  curu negdje izvest. Nemam cure, odgovorio sam. Nemoj mene muljat, ne brini neću se ja pojavit tamo kroz smijeh je rekla Petra. Rekao sam joj da ne muljam i da sam trenutno solo. Ti solo, ja solo, pa možemo zajedno na vikend, smijala se Petra, može, dogovorit ćemo se, odgovorio sam kroz smijeh. Iako mi pomoć nije bila potrebna, Petra je cijelo vrijeme dok se kum nije vratio ostala pored mene. U jednom trenutku, uz obrazloženje da je postalo vruće otkopčala je gornji dio trenirke nakon čega je rukom protresla bijelu majicu koju je imala ispod trenirke. Kada sam skrenuo pogled prema njoj, primijetio sam da se namjerno isprsila prema meni, ali sam mislio da mi se učinilo i da je to tako ispalo dok se ustajala iz sjedećeg položaja. Nakon nekih 30ak  minuta, električar je završio svoj posao i kum Pero nam se pridružio u dnevnom boravku. Kume, šta ćemo jesti, pitao me. Nemam pojma, daj šta bilo, odgovorio sam. Petra, odi vidi ima li šta dole ili ćemo nešto naručiti.  Petra je otišla do staraca i vratila se sa rižotom i zdjelom pohanog mesa. Ajmo kume jesti, pa ćemo onda nastaviti, rekao je kum. Kum i ja smo sjedili za stolom dok je Petra postavljala tanjure i pribor za jelo. Dok je postavljala stol, nisam mogao ne primijetiti da ciljano izbacuje prsa u prvi plan. Nakon večere, kum i ja smo nastavili s namještajem, a Petra je ostatak večeri provela u kuhinji. Oko 9 sati, bili smo gotovi s regalom. U jebote, dobro nas je namučilo ovo sranje, već je 9 sati, a sutra moram na posao, a ormare nismo ni otvorili. Pa sutra ćemo, rekao sam. Ma sutra dok dođem s posla, pa dok odem do bolnice, pa daj ovo daj ono i opet će biti mrak. Nije nikakav problem, ja sam

slobodan pa ću doći ranije i to montirati, rekao sam. Ok kume, ne bi te gnjavio da mi nije hitno, a i stari i Petra će biti ovdje ako ti zatreba pomoć. Tu smo se rastali i otišao sam doma. Sutra ujutro oko 11 sati došao sam da sklopim ormare. U stanu me dočekala Petra. Dobro jutro kume, nisi baš uranio, rekla je. A čuj, mislio sam da spavaš, pa nisam htio doći ranije da te ne probudim, odgovorio sam. Ja sam rano ranilac, ti mene kume uopće ne poznaješ. Nakon kratke ćakule, bacio sam se na sklapanje ormara, a Petra je  radila nešto u dnevnom. Kume, treba mi pomoć, povikala je iz dnevnog. Reci Petra, šta ti treba. Treba meni puno toga, ali sad mi pridrži ovo da namjestim zavjese. Stavila mi je u ruku neke zastore, a ona se popela na trosjed i kačila je zavjese i te zastore na karniše. Držao sam plave zastore i gledao u friško izdepilirane Petrine noge. Koliko god sam htio skrenuti pogled, oči su se uporno vraćale na njene noge.  Kako se Petra sve više protezala, haljina se sve više podizala prema gore, mašta se probudila, ali ništa više od nogu se nije vidjelo.  Nakon što je okačila zavjese na kliznu stijenu, prebacila se na prozor. Popela se na skale, i počela postavljati zavjese. Drži me kume, ovo je nestabilno, rekla je kod smijeh. Ne brini se, u dobrim si rukama, odgovorio sam. Kada je objesila zavjese prilikom silaženja sa skala namjerno se spotakla i odglumila je pad, pokušao sam je uhvatiti, ali bezuspješno. Ležala je na podu i umirala od smijeha. Eto kume kako ti mene paziš, nadam se da si pažljiviji u drugim stvarima, govorila je kroz smijeh.  Pružio sam joj ruku da ustane, ali nije prihvatila već se nastavila smijati i izvijati na podu. Ležala je na podu, a ja sam gledao njene otkrivene butine. Nakon minut, dva, pružila mi je ruku i pomogao sam joj da ustane. Prilikom ustajanja  namjerno me privukla prema sebi i tijela su nam se spojila. Oh kume al si snažan, rekla je Petra. U tom trenutku  tijelom su mi prošli trnci a moj mali se počeo buditi iz sna.
Pomalo zbunjen,  rekao sam, trebao bih nastaviti s ormarom  ako ti više nisam potreban, na što mi je odgovorila sad mi ne trebaš, al trebat ćeš mi poslije. Otišao sam u sobu sklapati ormari i govoreći sebi, ne umišljaj  budalo, nema od toga ništa. Oko 13:00 sati Petra je skuhala kavu. Sjedili  smo u dnevnom boravku, ja na trosjedu, Petra na tabureu. I kume, kako ljubav,  ništa mi se ne hvališ. A nemam ti se čim pohvaliti. Kako tvoja ljubav, upitao sam. Isto tako. Znači trenutno  se družiš samo s prijateljicama  s povlasticama rekla je Petra. Ma jok, nema ništa takvog odgovorio sam.  Ma ne mora ti predamnom  biti neugodno. Nije mi neugodno, nego neću da te lažem, kažem ono što je, odgovorio sam.  Kako je razgovor odmicao, Petra se sve više  vrpoljila na tabureu, širila noge i izbacivala prsa. Znaš kume, sad dok obrišem pod prenijet ćemo stol u kuhinju pa nakon toga ti nastavi s ormarima.
Ustala se uzela kantu vode i krpu i počela brisati pod u kuhinji. Iako je imala močo, uzela je krpu u ruke, klek.ula na koljena i u tom položaju počela brisati pod u kuhinji. Gledao sam je onako nagu..nu i jebeno se na.alio.
Nakon što je obrisala pod, sjela je na trosjed do mene i rekla, sad ćemo pričekati malo da se prosuši pa ćemo premjestiti stol. Zbacila je glavu na naslonjač i rekla, baš bi mi dobro došla masaža, voliš li ti mas.žu, upitala me. Nisam nikada bio na ma.aži, odgovorio sam. Nemoj me zezati, nemaš pojma kakvo je to olakšanje, morat će tebe kuma izm..irati. Pogledala me jebo..vnim pogledom i rekla da možemo premjestiti stol.  Premjestili smo stol i ja sam otišao natrag u sobu. Sjedio sam na podu, sklapao ladice kada je Petra ušla u sobu da opere prozore. Popela se na stolicu i počela s pranjem. Nakon nekog vremena, jednu nogu podigla je na radijator, a drugu ostavila na stolici. Krišom oka cijelo vrijeme gledao sam Petru i u tom njenom raskoraku vidio sam da nosi bež ga.e.. Dok sam blesavo zurio u njeno međ..ožje, Petra je skužila da je gledam pa je  napravila još veći raskorak iako mi nije htjela dati do znanja da zna da gledam. Petra je gla.cala prozore, a u mojoj glavi su prolazile razno razne ideje.
Razmišljao sam, evo prilike za ispraznit ja., al kako, starci su u prizemlju, stari svako toliko dođe gore, kako uhvatiti priliku da izjebem Petru, a siguran sam da i ona to želi.
Oko 14:30 došao je kum s posla. Za vrijeme ručka  kum je rekao da on  i starci nakon ručka idu u bolnicu u posjet  ženi, a poslije bolnice moraju po spežu. To mi je uljepšalo dan i rekao sam si, evo prilike. Bio sam završio s ormarima samo je još trebalo postaviti vrata. Kum je rekao da će mi na brzinu pomoći da to riješimo prije nego ode, na što sam mu odgovorio da nije potrebno neka on ide pa ćemo to riješiti kada se vrate. Kum i roditelji su otišli u bolnicu, a Petra i ja smo napokon ostali sami i odlučio sam da se bacim u a.ciju.
Joj smorili su me ovi ormari, sav sam se ukočio, kad će ta masaža, pitao sam.  A ti bi masažu, rekla je Petra. Pa obećala si, nisi valjda zaboravila. Nisam kume, nisam, odgovorila je, došla je do mene , stavila svoje ruke na moja ramena i počela me masirati. O, al si ti ukočen, trebat će se ovdje pošteno pozabavit da se stanje dovede u red, govorila je Petra. Petra me masirala, a ja sam iz minute u minutu bio sve napaljeniji. Petra, mislim da meni nema pomoći, ali mogao bih ja tebe izm.sirati pa da barem netko ima koristi od te ma..že. Može kume, da vidimo dal’ znaš da masiraš. Sjela je na stolicu, stavio sam ruke oko njenog vrata i počeo lagano da je ma..iram, polako od vrata preko ramena do sredine leđa, masirao sam je ok 2 minute, a zatim sam se približio njenom vratu i upitao je dal’ joj godi. Rekla je da samo nastavim, masirao sam je i bio sve uzbuđeniji. Nisam mogao više izdržati i polj.bio sam je u vrat. S obzirom da se nije opirala, nastavio sam da je ljubim po vratu i grickam joj uho. Petra je glasno uzdahnula  i zabacila glavu unatrag. Poljubili smo se, a zatim sam s ramena prešao na njene s..e. Petra je sve glasnije uzdisala, a ja sam bio sve na.lje.niji. Ustala je sa stolice, okrenula se prema meni i počeli smo se lju.iti. Dok smo se ljubili, zadi.ao sam njenu haljinu i uhvatio je za g..ove. Otišli smo do trosjeda, Nastavili smo se lju.iti i počeo sam svlačiti njenu haljinu. Skinuo sam joj haljinu i ostala je u bež g..cama i bež grudnjaku. Bio sam jebeno napaljen. Skinuo sam joj grudnjak i počeo lizati nabrekle brad..ice. Imala je velike sise kruškolikog oblika. Rukama sam joj mijesio si.e dok sam cuclao njene bra.vic.e. Počeli smo se ponovo lju.iti i u međuvremenu mi je skinula majicu. Nastavili smo se ljubiti dok sam joj ruku zavukao u g.ćice. Ispustila je glasan uzdah i počela me jače ljubiti. Oborio sam je na leđa, zadigao noge i skinuo gaćice. Raširio sam joj noge i bacio se na li.anje njene ri.ice. Lizao sam njenu gl.tko obrij.nu pič..cu dok se ona izvijala i st.njala od za.ovoljstva. Li..o sam njenu pi..icu i počeo ju prstenjačiti, prvo s jednim prstom, a zatim s dva prsta. Petra je sve više st.njala od zadovoljstva. Digla se u sjedeći položaj, poljubili smo se i počela mi je skidati hlače, otkopčala je hlače i izvadila k…c iz bokserica. Pogledala me je..zovnim pogledom, poljubila u pu.ak krenula se spuštati prema dole i počela mi pu.it kurac. Uff, bio sam van sebe, uživao sam dok je jezikom obrađivala moju kurčinu, radila je to najbolje od svih žena do tada. Bio sam jebeno napaljen. Pušila mi je kurac, a ja sam prstom jebao njenu pičkicu. Uzeo sam je u krilo i poljubio. Nemam kondom, mogu li ga staviti bez, pitao sam ju, naravno da možeš, bolje je bez kond..a, odgovorila je. Uzela je moj k..ac u ruku i stavila u svoju vla.nu p..icu. Počela je jah.ti po mom ku.cu. Uživao sam u svakom trenutku dok je skakutala po mom k..cu.  Petra  mi je pružala zad.voljstvo kao prava porno zvijezda. Okrenuo sam je na leđa, poljubio i nastavio j..at. Jebao sam je divljački i širio njenu vla.u. pič..icu, lagano ša.marao po licu i sisama dok nisam osjetio  da mi se bliži vrhunac, izvadio sam k.a.c iz njene predivne p..ke i svršio po njenoj ribici i stomaku.  Nakon svrš.nja., nastavili smo se lju.iti. Kume, ovo uopće nije bilo loše, rekla je Petra. Nije,ali drugi put će biti još bolje, nasmijali smo se i poljubili.