loading...


KIDNAPOVAO JE NA PUTU DO POSLA Manijak je dva puta silovao, a onda je žena skočila sa balkona

Žena skočila s balkona kako bi pobegla od silovatelja koji ju je oteo na putu do posla

Američka policija

Američka policija, Foto: printscreen/twitter

Muškarac se suočava s dugotrajnom zatvorskom kaznom nakon što je opljačkao ženu sa ulice, držao kao zarobljenicu i silovao.

Žrtva je 21. januara bila na putu na posao kada ju je Zaheri Ovens (26) vezao u BMV-u za koji nije imao dozvolu za vožnju i odneo je u kuću u Hemel Hempstedu, gde ju je dva puta silovao, izveštava Metro.

Sve se završilo tek kada je skočila sa balkona sa drugog sprata na ulicu ispod. Ovens se juče pojavio na sudu gde je priznao šest dela protiv iste žrtve, uključujući otmicu, napad i dve optužbe za silovanje. Negirao je zatvaranje i nanošenje teških telesnih povreda, a te optužbe ostaće na snazi. Tužilac Simon je rekao: „Žena je tokom otmice zadobila povrede lica i glave. Skočila je sa balkona drugog sprata da bi pobegla. „Ovo je bila otmica i silovanje neznanca u pola sedam ujutru dok je išla na posao. To je alarmantan prekršaj.” Ovens, koji je ranije bio osuđen za napad i pljačku, pobegao je dok je svedok prišao da pomogne žrtvi i pozvao policiju. Trpela je teške povrede, dok je Ovens uhapšen sutradan.

Sudija Barbara Mensah ga je ostavila u pritvoru do narednog meseca, kada će mu biti izrečena kazna. Detektiv inspektor Fil Mos rekao je: “Ovo je užasan slučaj koji je opravdano šokirao zajednicu Hemel Hempsteda početkom ove godine. Žrtva je od tada zadivila svojom hrabrošću i hrabrošću tokom čitave istrage, i želeo bih da joj odam počast javno. Omogućila nam je da izgradimo snažan slučaj protiv napadača.”

(Visited 1,181 times, 1 visits today)