loading...

Pricu koju cu Vam ispricati desila se prosle godine negde u oktobru na exskurziji. Naravno sta bi radili nego pili, inace imam 17 godina i iz BG sam. Posle nekoliko casa vodke spremila sam se za diskoteku i otisla sa drugaricama iz sobe. Bilo je ludo i veselo sve dok nisam videla jednu moju drugaricu iz odeljenja kako se ljubi sa jednim momkom. Inace nisam ljubomorna, ali to mi je tesko palo zato sto sam stvarno bolja riba a nisam nikog smuvala. Rekla sam drugaricama da mi nije dobro i da krenum sa mnom do sobe, sto su one i uradile.
Ispred nase sobe bio je neki krevet sele smo tu i ja sam pocela da placem. Pitale su me sta ti je i ja sam im rekla sve u detalje. U tom trenutku pojavio se jedan momak nije neki frajer, ali znamo se iz osnovne jer smo isli u isto odeljenje, ali sada u srednjoj nismo. Video je da placem, prisao mi je i poljubo me. Samo sam ga pogledala,jer sa njim nisam bila nikada u dobrim odnosima i nasmejala se. vreme je prolazilo on je bio tu pored mene,

dok su drugarice usle do sobe da da nesto vide. Nakon jedno 5 minuta drugarice su me pozvale da udjemo u sobu, ali on nije hteo, pa me je samo opet poljubio i rekao da zaboravim na to .U tom trenutku sam ga sasvim slucajno zakacila rukom po njegovom medjunoziju i videla da mu se nadigao. Inace dok smo jos bili u osnovnoj kruzile su price kako ima VELIKI, ali niko nije znao da li je to istina cak sam ga ja jednom u razgovoru pitala na sta mi je on rekao da ce mi ga pokazati jednom. Setila sam se tog izasla i sobe i odjurila do njegove koja je bila sprat iznad moje. pretpostavila sam da je otkljucano i upala sam bez kucanja.
Kada me je video samo je rekao sta je sad, ja sam zakljucala vrata i rekla mu da se skine jer je vreme da ispunis svoje obecanje sto je on i uradio, kada je dosao do gaca pitao je jel to mora bas nocas nasta sam ja odgovorila sa DA. Zatim sam mu prisa i rekla ako ti neces onda cu ja i kad se namanje nadao skinula gace. I tada se pred mojim ocima pojavio macor uveliko 25-26 cm. Odmah sam pobegla iz sobe!

(Visited 2,032 times, 1 visits today)