Prvo je njena majka počela kosu da mi dira… Moja devojka je predivna, slatka i plava i zajedno smo šest meseci. Njena mama je razvedena i već je nekoliko meseci u Škotskoj, gde pomaže svojoj starijoj ćerki oko bebe, tako da sam je upoznao tek nedavno za njen rođendan. Devojka joj je priredila iznenađenje kod kuće. Bilo je to fantastično popodne i svi su se složili da je bila jedna od boljih zabava ikad”. Njena mama je izgledala zanosno u majici sa spuštenim ramenima i kratkoj suknji. Moja

devojka ima 22, a mama 42, ali izgledaju kao sestre. Meni su 24 godine. Žena je sve vreme flertovala sa mnom i govorila svima kako je njena ćerka srećnica što ima takvog frajera za dečka. Kad god bih joj uhvatio pogled, gledala je u mene i smeškala mi se, pa mi je poslala poljubac. Moja devojka ima svoj stan, ali tada smo prespavali kod njene mame. Kada je moja devojka otišla u krevet, njena majka i ja smo ostali da razgovaramo s njenom tetkom, koja je potom otišla, a nas dvoje smo ostali sami.

Frapirao sam se kad je ona odjednom došla do mene i sela mi u krilo, pa je počela da se igra s mojom kosom. Bila je toliko privlačna. Na..io sam se i počeli smo da se ljubimo, a posle smo imali i odnos. Kakva je to noć bila! Sada mi ona šalje poruke svaki dan i nalazimo se kad god moja devojka radi kasne smene Nijedno od nas ne želi da povredi devojku, ali mi samo želimo da nastavimo da imamo s..s. Ona kaže da sam najbolji ljubavnik kog je imala, a ja moram priznati da me ona jako p.li i volim da osetim njenu prisutnost.