Žene su čudna bića… Žene kad se sretnu prvi put: Ja: Dolazi mi kolega, doći će sa ženom. Ulaze, nas dvojica, de si – de si, daj prebaci na basket, može pivo, može! Njih dve u sedmoj sekundi, firma, škola, Pepko, Sansei, Maxi, recepti, menstruacija, cveće ti je super, to mi dala Jasmina, znaš Jasminu? Pa mi radimo zajedno, jao što je smršala, jesi videla! Imam tu dijetu dala mi! Hoćeš? Naravno! Daj feis, instagram, jmbg, broj telefona! Sutra posle roditeljskog sam u gradu, može didemo da se tetoviramo i pijemo kafu. Jao super, može draga!
Kraj utakmice, Ja :Pivo?
On :Aj još jeno pa palim.

Ona: Dolazi mi koleginica sa mužem, jel možeš barem jednom u toku večeri da se nasmeješ lažno ili da ti ubacim dva Bromazepama u pivo a za početak da budeš kod kuće!? Dođu, uđu, ja crno beli osmeh kao one švabe što su ih pronalazili posle mesec dana smrznute po bunkerima u Moskvi. Njih dve, firma, škola, Pepko, Sansei, Maxi, recepti, menstruacija… Ja i ovaj jorgovan se prvo gledamo 28 minuta, mislim se jel to lik što smo se sa njegovom ekipom ljuštili u Mravinjaku? Ugojio se ko svinja, al izgleda nije to on, onog sam ujeo za arkadu, fali mu parče obrve. Ali liči, što znači ide mi na k*rac.

Radiš negde?
Radim! (neprijatna dramska pauza se podrazumeva)
Super!
Za koga navijaš?
Ne pratim sport!

Tako je useri mi se u tromesečje. I na koju temu sad da ga trpam pitam ja vas!? Pivo? Ne, vozim! Ozbiljno, ja mislio da si ronio dovde! Fantastično veče sve u svemu, bolje da mi je koleginica donela kilu gline sa valjam figure!
Posle četiri moja uzdaha (u podznaku kaće didete) oni kao žure zbog dece, pa kao dođite nekad, pa reko sutra će se čujemo pa možemo u utornik da mesimo gibančice svi zajedno i da se mažemo brašnom po nosićima.

Do ćoška ne stignu, nađem babalua i blokiram ga na svim mrežama!

Pitanje za diplomski iz estetike neprijatnosti! Da li su se muškarci prepoznali u gore navedenom tekstu i zašto 99,999% njih jeste?
Odjava, idem da gledam bugarski izbor za predstavnika za pesmu evrovizije.