Zetic mi je samo nesto saputao… Moja sestra je potpuna suprotnost od mene. Koliko sam ja provokativna u oblačenju toliko je ona konzervativnija. Ona je pravi tip domaćice i poštene verne žene, za razliku od mene koja više voli da se zabavljam od kućnih poslova. Koliko puta me je samo opominjala da se pazim jer se svašta priča o meni. Naravno nije znala da moj MUZ sve zna i da smo odavno u fazonu sa drugima.
Zeta sam već i dok su se još zabavljali primećivala da gleda i da mu prija to što vidi kod mene. Pošto mi je brak takav kakav je, potpuno slobodan, slobodno sam pričala sa muzem o tome da mi se zet dopada i da ne bih imala ništa protiv i ako bi se nešto

desilo. Naravno ni mom mužiću to nije smetalo. Uvek sam vodila računa da maksimalno sam sredjena kada on dolazi, a često sam išla kod njih kada je on bio kući a ona radila. Svake druge nedelje imaju suprotne smene.I tako vremenom postalo je normalno da navratim kod njih kući čak i kada je sam kući.
Tog dana pošla sam kod njih i znala da ću osim kafice verovatno kao i uvek „slučajno“ sesti ili se pomeriti da zet vidi šta mi je ispod suknjice. Imala sam crnu kraću suknjicu i belu košulju na kojoj sam otkopčala malo više. Grudi su mi 3-ka, a sobzirom da nisam dojila čvrste su.Crni brus ih je još više podigao i učvrstio. Došla sam kod njih. Naravno, zet sam kući.Otvara vrata, pozdravljamo se, poljubim ga u obraz, što je svima normalno

bilo kada se pozdravljamo. Počinje priča šta ko radi, da li su bili kod mojih i slično. Pita naravno za kafu i ja pristajem. On izlazi iz dnevne sobe gde smo seli i ide staviti kafu. Sedela sam okrenuta prema vratima sobe i kao slučajno noge mi bile malo razmaknute. Vrativši se u sobu videla sam da je odmah pogledao ispod moje suknjice. Još malo sam zadržala razmaknute nogice, a onda ih prekrstila. Malo još pričamo. Rekao je:
„Idem zakuvati kafu dolazim odmah.“
„Neka ja ću zakuvati sedi.“ Odgovorila sam i ustala. Znam da me je gledao dok sam prolazila pored njega. Otišla sam u kuhinju i čula da i on kreće za mnom.
„Koje šolje da uzmem?“ –pitala sam.Ušao je i on u kuhinju i stavio šolje na radni deo.Stao je iza mene, namerno sam malo se prebacila sa noge na nogu. Baš da ne ispadne da namerno se vrckam. Pomeram lonče i kašikom zahvatam kafu da sipam. U tom trenutku osećam njegove ruke koje me hvataju za ku.ove. Okrećem glavu unazad: „Šta ti je?“-pitam naivno.
Namerno se prilikom okretanja glave unazad oslanjam na njegovo telo. Osećam njegove grudi na mojim ledjima. Rukama kreće ispod moje košulje.Jednom rukom već mi preko brusa dodiruje g.udi. Spuštam posudu sa kafom, okrećem se prema njemu. Počinjemo se lju.iti. Znala sam gotovo je nate.nuce me z.t. Super baš da vidim šta ima sestra u krev.tu. Ruke su mu već na mojoj za.njici, mazi je. Pošto sam imala ta.ge potpuno osećam njegove ruke na z.dnjici. Podiže me i ja ga nogama obu..atam oko pojasa još uvek se lju..ći. Nasmejao me je isključuje šporet, kak.v domaćin. Nosi me do njihove spav.će sobe. Ležemo na kre.et.Rukom mi počinje di.ati. Počinje pol.ko da me skida, a i ja njega. Bio je brži pre je on mene sk.nuo. On je ostao u ga..ma i trenerkama sklečkanim do kol..a. Srednjim prstom me m..i po pi.i gore-dole. Izludjuje me, super mi je. Počinje da mi gric.ka… Počinje da kruži u meni prstima.
Osetila sam da je prste stavio do kraja. „Daj mi ga da ga vidim“ molećivo sam rekla.Ustao je sa kreveta skinuo trenerke i gaće.Nije loš videla sam odmah da je baš prav i da je malo deblji prema korenu. Sela sam na ivicu kreveta, a on je stojao izmedju mojih nogu. Uhvatila sam ga u ruku i stavila u usta. „Polako ne bih još da prskam“ rekao je, a ja sam počela da oblizujem njegov gla.ić. „Razvali me“, klekao je pored kreveta, ja sam legla na ledja, a zadnjica bila na ivici. Stavio ga jeeeeeeeeeeeee.Obema rukama me je držao za kuk.ve i za.ijao se. Kad god ga je stavio do kraja osećala sam kako mi širi jer mu je bio deblji kod korena. Počeo je jako, čula sam kako dole šljapka. Krenuo je sve brže i brže.Naglo ga je izv..io i počeo da p..ka po mom sto.aku. Ubrzano smo oboje disali. Istuširali smo se ob.kla sam se i otišla kući.Jedva sam čekala da stignem, već sam telefonom zvala muza i rekla da imam nešto da mu kažem. Ušla sam u kuću i svrata počela da šapu.m „Razv.lio me je, razvalio me je…….“